Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4790 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Padekite sugalvoti mano serveriui pavadinima, zaidimas bus travianas, moku sukurti serveri patirties turiu nemazai, dar tikiuosi jis iki 03:00 pasirodys. serveris laikinai bus ant subdomeno(nemokamo), veliau uzsakysiu .us.lt, ir jei viskas gerai seksis uzsakysiu .lt, esme tame kad padetumete sugalvoti pavadinima, atsidekosiu po +1 rep uz varijanta, kuris labiausia patiks +5 rep"(gal daugiau)

Guest gamerx
(redaguota)

Dar vienas travian projektas.... :s

o tas ztavian išvis netiktų man. Orginalai turi būt zravian, arba ztravian.

Redaguota , nario gamerx
Guest gamerx

gamerx, nesiparink, as dar tik mokinuosi, noriu mazdaug siekti tavo lygio ar panasei, ir visiskai nenoriu su jumis pyktis, geriau padetumet, patartumet, vietoi to kad ignoruotumet..

na kol kas nieko blogo nesakau. Mokinkis, tik nežinia kaip tau seksis.. O kokį varikliuką imsi?
Guest gamerx

Nieko gero tada nebus su advocate. Dabar aš per telefoną rašau, tai nebent tik rytoj.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4790 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...