Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).
Mes laikomės BDAR (Bendrojo Duomenų Apsaugos Reglamento) ir neteikiame jokios informacijos projektų/serverių administracijai apie narių parduodamus projektų/serverių turtus.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4358 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Iskart sakau kad čia mano senas acountas tai nekreipkit dėmesio į -rep mano naujas acountas *DeMo* man moderatorius dave įspėjima ir dėl to negalėjau naujos temos kurti tai prisiminiau šito acounto slaptažodį ir rašau šita tema

Parduodu hostas.eu acounta su 10lt balansu ir kaškodel užsibuginusiu cs planu :D štai foto

b8429ba2fe2878557ebf5fb921587032410.png

+Pridedu savo editinta gm kuriame įdėta kreditu sistema vartotojo valdymo panele admin lygiai keturi 1 lygio admin, 2lygio admin ,3lygio admin 4lygis Padejejas 5 lygis Savininkas,2 Masinu sistema,uz kreditus galite nusipirkti vip,admin kurie automatiskai nusijims(nepilnai baigiau) serverija yra direktoriu sistema policijos direktoriai turi speciale masina su kuria gales vazineti tik gave leidimas /leid (vardas_Pavarde) taip pat yra /cgang sena sistema bet prie gm pridėsiu visas savo sistemu idejas :) tokias kaip gauju,dyleriu ir t.t sistemų idėjas

taip pat direktoriai gali ispeti darbuotojas /ispeti savininkas gali ispeti vip,admin /aispet , /vispet ir surinkus 3 ispejimus jus ismes is darbo arba atims privilegijas taip pat savininka gali duoti kreditu /1kredi Dalis_Vardo kiek

PIRMAS NEINU !!

Kaina nuo 10lt sms :) del pirkimo kreipkites i skype : domikas12

Redaguota , nario domas12

Parduodama minecraft paskyra 5EUR galimybės viską pasikeisti. Skype: augustinas741

Nespauskite čia!!!

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4358 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

Skelbimai

• Sukurti naują...