Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4382 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Nope. Lygiai tokie kaip tu.

Klysti :)

Eik *Myliu SuperGames.lt* gejau :D smirdantis sude tu. Jo nesigyriau, ir gavai litus. :) Dar galiu surasyti SMS teksta ka rasiau, paskui ka tu rasei, dar tavo NR. galiu patalpinti :)

Gėjau, tu gėjau. :) Prie ko čia dabar tas ''gėjus''? :) Labai dažnai uostai tą šūda tu :) (save). Gireisi, litu negavau. Patalpink tu tą mano NR. :) Tada bus tavo patalpintas. :) Nėra problemų. ;p

Vaiduoklis forume

:)

Matai *Myliu SuperGames.lt* kaip čia gaunasi... O dar draugelis jam LMG acc parduoti norėjo.. Gerai, kad nepardavėm, nes *Myliu SuperGames.lt*ž kaip ten būtų...

Nors męs su RegulaR buvom vos nesusimušę, bet aš juo tikiu... Jis ne toks žmogus, kuris apipisinėtu iš oro... O coreIN apgavikas ir tinginys... Sumokėjo pinigus, o jis verkia dar... *Myliu SuperGames.lt* kur Lietuva nusirito...

Matai *Myliu SuperGames.lt* kaip čia gaunasi... O dar draugelis jam LMG acc parduoti norėjo.. Gerai, kad nepardavėm, nes *Myliu SuperGames.lt*ž kaip ten būtų...

Nors męs su RegulaR buvom vos nesusimušę, bet aš juo tikiu... Jis ne toks žmogus, kuris apipisinėtu iš oro... O coreIN apgavikas ir tinginys... Sumokėjo pinigus, o jis verkia dar... *Myliu SuperGames.lt* kur Lietuva nusirito...

LMG acc niekada nenorėjau pirkti :).Sorku pasitikėti negalima, ne vienam žmogui bande užlockinti windowsus

Vaiduoklis forume

LMG acc niekada nenorėjau pirkti :).Sorku pasitikėti negalima, ne vienam žmogui bande užlockinti windowsus

Jau tik nereikia... Gali kiek tik nori man įrodinėti, kad nebuvai susidomėjęs.... Dar pats toje grupėje buvau, kaip tarpininkas... Dar siūlei pusę kodo (saskaitos papildymo) atsiųsti, tada tau duoda acc ir po to atsiunti likusią pusę.. O dėl Roko tai nežinau... Nesiginčysiu, gal kažkam kažką ir bandė padaryti, bet kiek su juo bendraudavom, tai apgauliu nei kart nebuvo.. O jis man daug failų siųsdavo, nei karto nebuvo kokio lock'erio ar viruso..

Jau tik nereikia... Gali kiek tik nori man įrodinėti, kad nebuvai susidomėjęs.... Dar pats toje grupėje buvau, kaip tarpininkas... Dar siūlei pusę kodo (saskaitos papildymo) atsiųsti, tada tau duoda acc ir po to atsiunti likusią pusę.. O dėl Roko tai nežinau... Nesiginčysiu, gal kažkam kažką ir bandė padaryti, bet kiek su juo bendraudavom, tai apgauliu nei kart nebuvo.. O jis man daug failų siųsdavo, nei karto nebuvo kokio lock'erio ar viruso..

Gal iš jūsų pirkti norėjo tą LMG acc žmogus, iš kurio pirkau skype aš. :)

Vaiduoklis forume

Gal iš jūsų pirkti norėjo tą LMG acc žmogus, iš kurio pirkau skype aš. :)

Iš kur aš žinau, kas ten už ekrano sedėjo.. Tu, ar ne tu.. Įsidemėjau tik tai, kad vardas buvo coreIN ir prisiminiau, kad kažkur matytas... Tada pažiūrėjau į Skype varda (Apple.psd) ir prisimeniau, kad toks yra šiame forume.. Krč, atmazų nemėtik, kad norėjai pirkt, ar dar ką... Tavo Skype pas tave paraše buvo dar prieš tai, kai norėjai pirkti tą acc..

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4382 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...