Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4382 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Žėk trauma tu *Plaunu butelius*.

;

;

:)

Neskaičiau visko, nes tingiu. Jei yra dėl keturačio parašyta: aš tą keturati turiu, bet telefonas prastas ir nėra kameros, tad negaliu nufotografuoti (šiandien prašėi nuotraukos). Matmenys visko prašynėjai, padariau ilgi (kaip ir prašėi), šiandien paaiškėjo jog nepirksi. Aš tą keturati galėjau senai parduoti. :)

Dėl grafikos darbų: tu dar grafikos darbų nori niekur man neduodamas ramybės, skambinėdamas/rašynėdamas į telefoną, floodindamas į skype, rašynėdamas nesąmonės šiame (supergames) forume...

Gaunu užsakymų iš žmonių kurie moka pinigus už darbus, jiems teikiu pirmenybė. :) Na o dabar - ramiai būk, nepisęs čia proto :)

Juogdarys esi. Visu pirma, jei klausineja kada padarysi vadinasi nepasitiki tavim, jis tau sumokejo o tu atmazinai su savo lievais telefonais ir kamerom kol galiausiai parasei, kad isvis nebedarysi nes jis floodina ir skambineja. RegulaR is esmes irgi kaltas, jei matai, kad yra 13 kinis pacukas gyvenantis is tevu saskaitos, tai isvis nereikia su tokiais prasidet.

Redaguota , nario nHk

Juogdarys esi. Visu pirma, jei klausineja kada padarysi vadinasi nepasitiki tavim, jis tau sumokejo o tu atmazinai su savo lievais telefonais ir kamerom kol galiausiai parasei, kad isvis nebedarysi nes jis floodina ir skambineja. RegulaR is esmes irgi kaltas, jei matai, kad yra 13 kinis pacukas gyvenantis is tevu saskaitos, tai isvis nereikia su tokiais prasidet.

Visu pirmą, jokiu pinigų jis man nesumokėjo :). Antrą: tėgul nepasitiki, aš už nieką darbų nedarysiu ( o ypač dizaino ). Trečia: telefonas mano yra paprastas, be kameros :) Nes nekišu aš telefonui milijonų. Ketvirtą: jis norėjo pirkti keturati, bet neturėjau ( ir dar neturiu ) galimybės padaryti nuotraukos, todėl ir nepirko. Ir manau dėl šios priežasties jis sukūrė čia temą. :) Neesu aš ten koks 13 kinis pacukas, negyvenu iš tėvų sąskaitos užsidirbu pats pinigų kaip man reikia.

Vaiduoklis forume

:)

Ne... :D Keturati už ~900LTL. Dizainą *Myliu SuperGames.lt*ž už kiek. :D Gal ir 15LTL gal ir 5LTL.

Ok pradedam. Apie dizainą tarėmės, kad man nupieši už dyką. Keturratis neįtemą, nes apgavikas esi, net jo neturi. Mulkis..

O nHk buvo viskas taip, kad sako va čia kodas už 5litus išsiųsk grąžinsiu kitą dieną daug daugiau..

Nu galvoju, gal ne valkata nestūms ir grąžins, pyst žiūriu čia kodas už 15litų, galvoju nu žertva.. Tai *Myliu SuperGames.lt* ar gražu tokiam valkatai būt ir šitaip verkt? Ir teisintis.. :D

Nemanau, jog klysti. :) Paskaitęs visus komentarus (mano) pamatytum jog tikrai neapgavau :)

Aš? :)

Nemanau, Rokai, jog pavyko tau mane apgauti ;s

Tave apgauti? Ar tau bloga, vaikėze? Čia tu mane apgavai, sako jokių pinigų negavo. Gal Invio paklausiame ar negavo 15litu paskutiniais mokejimais is tokio ir tokio numerio?

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4382 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...