Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5474 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki. Mano tikras vardas Aivaras, draugai mane vadina aiviu, arba kreipiasi; ė aivai... ;DDD

Mėgstu lošti fūlę, tačiau ją turiu užmiršti visai vasarai, apsoliučiai turiu pamiršti sportą, nes turiu sanarių ligą. Todėl negaliu sportuoti, labai mėgstu gera kompanija, paužt su draugais, įpač penktd. :beers:

Savaitgaliais, jei neinam su draugais. :beers:

Sėdžiu prie kompo. Mėgstu nolifint. Esu iš Vilniaus/Žirmūnų. Mokaus 7 klasėje, mokslai eina ne per sviestą. :D

Zodiako ženklu aš esu ožiaragis. ;DD

Esu gana silpnų nervų. Turiu seserį. :D

Lošiu sampą, cs, lfs. Ir daug ivairių žaidimų, merginos neturiu, bet dauguma systros panų sako, kad aš sexas. :D :D :D :D

Iš balso pagal tėvus ir draugus, sakė man duotu apie 16 - 17. Metų. :D

Esu mėlynų akių, blondinas. ;D Vasara būnu blondinas, o žiema brunetas. :D

Nežinau kodėl, plaukų nesidažau. Gal saulė nublukina. Vasarą leidžiu kaime, ten su draugeliais irgi trali vali... Lakstom keturačiais, motoroleriais. Kartais padirbam. ;D

Mėsgtu pažvengt per pamokas, buvo toks įvikis, kad keliaviau į prevencinę komisiją. :D

Bet ir ten daug juokiausi, parėjęs namo gerai pizdulei gavau nuo motinos, nu ne fizižkai, morališkai. :D

Lankau boxą, mėgstu patraumuot ką nors. ;DDDD

Šeip esu linksmas, su mainm galima gerai praleist laiką, pažvengt :D

Foto dabar neturiu, nes fotiko atminties korta lužo, kai sesė nusipirks kortą, nes aš jos nesiruošiu pirkt, nes man ji nereikalinga... Tada nusifotkinsiu ir imesiu savo fotke, taigi tiek apie mane. :D

Jūsų komentarai ir klausimai apie mane? :D

Sveikas , atvykęs į supergames.lt (labusai.com). Mes galima sakyti daug kuo panašus :P

Tik pastaba merginom daug nepasitikek megsta jos padlaiziaut kitu atveju sako ka noretu isgirst musu ausys.

Tai ne. ;DD

Tokia jau ta ožeragių savybė, sunkūs žmonės. :)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5474 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...