Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Youtube perziuros,subs,views,like,comments

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4393 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

labs

500views - 3lt papildymu 2lt banku

100like - 3lt papildymu 1lt banku

50 komentaru - 4lt papildymu 3lt banku

400 subs - 10lt papildymu 5lt banku

http://www.youtube.com/user/gaminglthd ant sito kanalo uzkele esam truputi sub,

ant sito video kelem views bei like

viskas trunka labai neilgai,pora valandu laikotarpi,del saugumo garantuoju 100% kad viskas bus padaryta realiu zmoniu t.y. like,views,sub,komentarai. :)

kontaktai:

email: [email protected]

Hacked by paša

(redaguota)

addmefast.com

Po 1men narystes per para 5k subu galiu surinkt :D

o taip,ir iskart juos nuims,patikrinti dalykai senai,nesiradynek dviracio. :)

p.s. nu va vienas juogdarys parase i skype,paklause kiek uz ka pasake apipisi tu mane ir istryne is kontaktu :D tokie galit net netrugdyt. :D

Redaguota , nario Draverse

Hacked by paša

ne tiesiog mes turim tam galmybes,ir jokie "nenuhackinsi" galim ta greitai padaryti kadd nereiktu kitiems ir pigiai tai galim padaryt :)

Kiek turėjau aš pats tu programų kad ant YT video komentuot, sub, like ir pan tai reikėdavo kelių acc, proxy. Tai čia ta pati programa turbūt bus?

P.s Dėl addmefast tai ten nieko nenuima ;D

JM-Travi.LT - PARDUODU!

ScPigiau.us.lt - WAP PASLAUGOS KEKVIENAM!!

tumblr_mj2r8oeJH31qdrzxno1_500.gif

nu jeigu nori tas zmogus subu del tarkim grazumo tai viskas ok gali ir tokiu budu detis,taciau imant partnershipa accountas bus patikrintas,analystic visi bus perziurimi,ir pastebetas kad pas jus sub daugiau nei perziuriu,ir tiesiog uzblokuos accounta :D esam su pazystamu ir sita dalyka isbande. :D

Tu gal nebeswaik? tai nesidaryk per para 50k ir viskas ok bus tu pazek kiek ten tam addmefast yt sub kiek darosi...

Tu gal nebeswaik? tai nesidaryk per para 50k ir viskas ok bus tu pazek kiek ten tam addmefast yt sub kiek darosi...

proto bokste jmj jeigu as parasiau kad jau esu PATIKRINES *Myliu SuperGames.lt* tau gincitys nieko nezinant? imk ir isbandyk eik rinkis imk partnershipa ir atsisveikink su accounto,*Myliu SuperGames.lt* pas jus forume pries metus gal buvau ir tada kazkaip labiau galvoti visi buvo,dabar kaip matau "vyru" su smegenim prisirinko :D

Hacked by paša

proto bokste jmj jeigu as parasiau kad jau esu PATIKRINES *Myliu SuperGames.lt* tau gincitys nieko nezinant? imk ir isbandyk eik rinkis imk partnershipa ir atsisveikink su accounto,*Myliu SuperGames.lt* pas jus forume pries metus gal buvau ir tada kazkaip labiau galvoti visi buvo,dabar kaip matau "vyru" su smegenim prisirinko :D

:DD bandysiu dabar ;) ant partner acc

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4393 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...