Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4411 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, čia ir vėl aš , kaškada senai lietuvinau pluginus ir pamiršau programos pavadinimą, bandžiau eclipse atidarė ir heroglifus kaškokius rašė, jeigu kas žino pasakykit kokia programa ir kaip.

Ačiū iš anksto.

Aš toks esu, ir ką? Šokdavau aukštai - krisdavau žemai, ir man poxuj būdavo dažnai!

Išmintis - ne dovana. Tai - bausmė. - Nes turi sugyventi su visais idiotais, supančiais tave.

• ,

Notepad++

Norėčiau kad pasakytum kaip viską pasidaryti.. bandžiau ir aš, bet... nesugaudau kur ką riekia.. Pasirenku JAVA kad rodytų pasispalvina kaikurie žodžiai bet vistiek heroglifai.

Aš toks esu, ir ką? Šokdavau aukštai - krisdavau žemai, ir man poxuj būdavo dažnai!

Išmintis - ne dovana. Tai - bausmė. - Nes turi sugyventi su visais idiotais, supančiais tave.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4411 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...