Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5462 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Public admin pack by ElectroMove!

Admin pack`as yra paruoštas, ir edit`inti nieko nereikia!

Yra įdėtas HL Guard 2.4, įdėjau šią versiją, nes ji man pasirodė patikimiausia. Beto padariau, kad būtu neįmanoma naudotis speech menu, daryti vote ir stabdyti plugin`us, nes kai vaikai nusiperka admin pradeda daryti nesamones. Toliau įdėjau server.bat, kad galėtumete greičiau įjungti server`į. Ir žinoma nei iš vietos be booster`io su metamod`u!

P.S. Žinau, kad nieko įspudingo, nenorėjau įdėti visokių šudukų, kurie apkraus server`į, bet jei labai norite susimažinti savo server`io lankytojų kiekį įdėdamas durnų plugin`ų, man belieka pasakyti sekmės!

Link : ElectroMove.zip

Sekmės naudojant! :beer:

Don`t worry! I forgot your name too!

Guest Con

S3B3R:

Amx versija ?

Metamod Versija ?

Booster Versija ?

Jaigu yra Dproto,kokia versija ?

Būk geras - atsakyk, nes ir man įdomu sužinoti :)

Beto čia ne jo postas, o mano :P

Dabar pradės smerkti, kad neparašiau kelintos versijos, visu pirma buvo taip, atsisiunčiau kažkokį admin pack`ą ir jį dariau savo server`iui ir sugalvojau, kad sukūres galėsiu įdėti į supergames.lt į kurį senai norėjau prisiregistruoti. Taigi įdėjau nežinodamas kelintos versijos yra, beto DProto nedėjau, tiesiog nežinojau ar jūms jo reikės ir panašiai... Juk galit nepatingėti ir nors DProto įsidėti... Žodžiu jūms smerkti ar aš gerai padariau, juk 1-asis darbas, per 2-ajį parašysiu. : )

Don`t worry! I forgot your name too!

Guest Con

O Dieve, tik nesakykit, kad dar vienu rippintu admin packu padaugėjo admin packų skyriuje :/

tu nueik i virusmod isvis apsiverksi

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5462 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...