Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

TravianGames [Not Opened] [New Script] [No-Lag] [Good Design]

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4800 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

travian-games-logo2-300x300.png

Sveiki šiandien jums pristatysiu nauja dar nestartavusį serverį.

Serveris turi kita Design (Piešima) dėl to bus įdomesnis žaidimas.

*----------------------*

|TRAVIANGAMES|

*----------------------*

Serverio greitis: 400X

Serverio tinklalapis: Kai atsidarys parašysiu čia

Serveryje kaip visose travian serveriose yra 3 tautos.

----------------------------------------------------------------------------------------------

tranh_hung_644_01.jpg

------------------------------------------------------------------------------------------------

Kaip matote serverio piešimas yra visiškai kitoks nei įprastų travian serverių.

12215107.jpg

56109984.jpg

40343424.jpg

Kaip matote kol kas turiu ne anglišką versiją.

Bet greit bus ir angliška

subwoofer-animated.gif

Guest gamerx

Bandai? Pajungė ir viskas, bugų nieko nesutvarkė ir dabar sakys viskas veikia..

Pagrindas + fun tavo scriptas

Nu pize, neveltui tau tik 13 ar 12 metų kad net skaityt nemoki. Kaip tau dar tėvai leidžia prie kompiuterio? Pamokas paruošei? Skaityk išmok, rašiau kad ,,PAGRINDAS'' šiuo skriptu darytas ( Nors šiaip visas skriptas toks tik perdarytas.) Mano FUN, ir ką? Dabar tik sužinojai? Nors šitame forume jau senai visi žino.

JM-Travi.LT - PARDUODU!

ScPigiau.us.lt - WAP PASLAUGOS KEKVIENAM!!

tumblr_mj2r8oeJH31qdrzxno1_500.gif

Nu pize, neveltui tau tik 13 ar 12 metų kad net skaityt nemoki. Kaip tau dar tėvai leidžia prie kompiuterio? Pamokas paruošei? Skaityk išmok, rašiau kad ,,PAGRINDAS'' šiuo skriptu darytas ( Nors šiaip visas skriptas toks tik perdarytas.) Mano FUN, ir ką? Dabar tik sužinojai? Nors šitame forume jau senai visi žino.

Aš *Myliu SuperGames.lt* ant tavo projekto

Jau visiem atsibodai antras byberys

subwoofer-animated.gif

Guest gamerx

Pagrindas + fun tavo scriptas

Pala, mano supporte tu esi lygtais, ir parašei žinutę "Dėkui, padėjo" Reiškiasi tikras šūdas esi tu, kad net mano gido reikėjo kad suinstaliuotum tą "šudą". Beje Tiek NV Tiek FUN yra labai buginti, ir reikia daug tvarkyti. na pliusas kad fun angliški ir šiek tiek geresni, tačiau labiau buginti. Ir tu visko tikrai nesutvarkysi, nemanyk kad kietas esi kad vadini kurių projektai geresni "šūdais".

• Teigiamai 1

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4800 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...