Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5900 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Parduodu counter-strike serveri cs.wip.lt kartu su svetaine www.c-s.lt . Vebas Yra su visais buvusiais failais, statistika automatizuota sistema, . Serveris nesa pelna

Serve lankosi 20-30 zmoniu

Stovi ant serveriai.lt

Visa info pm arba skype: aurimux200

Email : [email protected]

Kaina 150LT (Pelnas 400lt i menesi kartais ir daugiau)

Visa serva palieku su sma, ir t.t.

Parduodu nes neturiu laiko, ir reikia pinigu

Guest Con

Nagi nagi, juk nereikia tik meluoti :) Juk visi cs projektai ir šūdsaičiai grius, kai Birželio 15d. mokejimai.lt ir VMI.lt pasirašys sutartį. :)) Bet jau toks melagis, kad negaliu :(

Con, patikėk šiame serveryje tikrai žaidžia daug žmonių. Yra tekę ir man būti ten apsilankiusiam. Kodėl sakai Šūdsaičiai? Gi čia viskas tvarkoj. Serveris populiarus, viskas automatizuota...ko dar reikia geram projektui ? + pelno dar gauni

Jeigu apgavai žmogų - nereiškia, kad Jis kvailas. Tai reiškia, kad Jis tavimi pasitikėjo labiau, nei Tu to vertas. 

Con, patikėk šiame serveryje tikrai žaidžia daug žmonių. Yra tekę ir man būti ten apsilankiusiam. Kodėl sakai Šūdsaičiai? Gi čia viskas tvarkoj. Serveris populiarus, viskas automatizuota...ko dar reikia geram projektui ? + pelno dar gauni
jei nežinojai jis jau yra uždarytas. sakai populiarus ? ten tokie uzai buvo kad visą servo populiarumą sugadino. 39 uzai buvo nusipirkta už 10 lt/mėn. čia normalu ? + dar kai už nieką kai kuriems dėdavo banus. ir dar kažkokį dišovą vip pluginą įdėjo. bet dabar žiūriu įjungtas webas tik išjungtas servas.
Guest Con

sProky, patikėk, ten toks pelnas, kad tyliu. O dėl šūdsaičių, tai aš kalbu nebūtinai jų, na tarkim, tie kurie prašo registracijų webai, štai pvz:

http://www.rsbot.lt - registracija 5LT. Na nieko, jos jau neliks vasarą. Šiaip jau reikėjo nuspėti, kad mokejimai.lt parodys tokį fintą ir daugeliui projektų nebus tolko egzistuoti.

Bet žinoma yra ir kitų įmonių, pvz: http://www.fortumo.com - bet yra LABAI, pabrėžiu LABAI rizikinga jomis naudotis. Nes jie kas metai privalės siųsti į VMI.lt informaciją apie Mus - Lietuvius, kurie naudojasi paslaugomis... O rizika tokia, kad galim baudeles susimokėti, nuo/iki 2000Lt jeigu nemokėsim PSD kitaip sakant mokesčių... Vat ir lūžo "super" projektai :/ Niekaip neišsisuksime. Beto kas "pragyvena" iš tų serverių ar šiaip projektų - nelabai pragyvens. Nors dar niekas namo ar mašinos nenusipirko už pinigus uždirbtus iš serverių. Na tiek to. Galvokit ar verta tuos serverius turėti... Norėjau dar kažką pridurti, bet jau pamiršau. Žodžiu tiek info.

Guest Con

Na, aš apie cs.wip.lt nieko nesakau, bet tas serveris manęs kažkaip visai neraukia, vien iš pavadinimo sprendžiu.

Guest Con

Vėl gi netraukia :D Nelabai man kas ir įtinka :) Gerai stabdom off topic. Nes tuoj atsiras piktų dėdžių ar tetų.

Guest Con

Su tokiais įrodymais žinai kur tu eik? :) Ar kelią parodyti? Man dokumentus tikrus parodytum - tada patikėčiau. Nebent savo rankose pamatyčiau :) Kitaip įrodinėk kiek nori, bet man neįrodysi ;) Šiaip ar taip, nei čia yra kvailų, nei ką. Arba tu čia dėmesio lauki arba tu tiek TIKRAI neuždirbi, toks pelnas projekto, o tik už 150LTL parduodi, neina galo su galu sudurti :/

Na man nebereikia servu, turiu priedo dar kita projekta

Bet pinigu irgi nereikia ar ne kuriuos uzdirbi?

Tai gal tada nemokamai :funny: aferistas.

Guest Con

O kas pats toks būsi? :) Nes man rodos turiu wip.lt kūrėjo skype.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5900 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...