Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).
Mes laikomės BDAR (Bendrojo Duomenų Apsaugos Reglamento) ir neteikiame jokios informacijos projektų/serverių administracijai apie narių parduodamus projektų/serverių turtus.

parduodu [Parduodu] mGyvenimas.LT modfikaciją! (FREE POSTERS, GO AWAY)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4790 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Parduodu mGyvenimas.LT modifikaciją. Ji yra iš ties gera ir su ją sulaukėm nemažai žaidėjų.

Truputį apie sistemas: (rain)

1) Serveris yra su mySQL (bet turiu vieną ir be mySQL)

2) Unikalios sistemos. (Lagamino, Kreditų ir t.t)

3) Serveris yra rašytas praktiškai ir tvarkingai naudojant kintamuosius.

Nevarginsiu daugiau jūsų akių nes lengvai galite jį apžiūrėti:

IP: 77.241.202.7:9000

Beje, padarau jums tokį "navarą" galiu paskriptinti dar kažką jei neužteks kaip mašinų saloną kuris vertas dėmesio.

Dėl kainos į PM tikrai neprašysiu daug. (Iki 50LT)

JOKIŲ KOMENTARŲ!

• Teigiamai 1
  • Neigiamai 1

banner.gif

2015.03.28 19:00

http://westlife.lt

(redaguota)

Vou,vou. Gal man iš to serverio padaryti fotografijų? Registracijos/Prisijungimo sistemą spawnas tas pats ir visas kitas. Nevadink vaikigaliais,kai pats esi vaikigalis. Nebūsi kartais dalbajobas pats?

Bandydamas įkišti platinta modifikaciją,tuom nieko nepasieksi. :) Daugelis galėtu pasakyti,kad tai platintą modifikaciją iš interneto

Redaguota , nario TRUTH
  • Teigiamai 2

Nejuokink, niekas dar nebuvo platine. Dalbajobe aš mod'ą pardavinėjū FREE posteri *Plaunu butelius*. Vali *Myliu SuperGames.lt* - 6rep. žinosi vaikigali...

Iš Volosų giminės atėjo čia pacypt, aš mod'ą pardavinėjų tad nebandyk maišyt. Raibe.

Jei ten ne tas GM tai kodel tu taip sirsti?

Su SuperGames.LT nuo - 2011-02-24

• Parašė po 2 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4790 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

Skelbimai

• Sukurti naują...