Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4374 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, kažkaip dienos slenka labai lėtai, todėl neturėdamas ką veikti per laisvą savo laiką sugalvojau pažaisti su PS, tai žiūrėkit kas gavosi:

MixiTas-JustFuckThat.png

MixiTas-Test.png

Čia šitas nežinau, man pačiam jis nelabai patiko bet už jį sumokėjo 10LT, tai nežinau gal tiesiog žmogui buvo gražus:

MixiTas-Logotipas.png

Kaip bus laiko pildysiu čia savo darbus. Taip pat bus ne tik avatarai bet ir parašai, reklamos banneriai, dizainai.

Jei reikia galiu įdėt ir STOCK nuo ko dariau darbą ;D

Laukiu kritikos.

Atsiminkit, esu naujokas. ;D

Redaguota , nario TheMixiTas

JM-Travi.LT - PARDUODU!

ScPigiau.us.lt - WAP PASLAUGOS KEKVIENAM!!

tumblr_mj2r8oeJH31qdrzxno1_500.gif

Nu nežinau ,manykit ką norit ,bet man asmeniškai ,kažko čia perdaug ar man tik pačiam taip atrodo ,tas 3-ias kur sakiai sumokėjo pinigų gal nieko ,dar vienas dalykas ,kažkoki nelabai man tie užrašai ant paveikslėlių ,na bet kaip naujokui tai tikrai puikiai :))

Būtent ko per daug? Daryčiau kitus, tai pasitaisyčiau;)

JM-Travi.LT - PARDUODU!

Visokių efektų ,gal tau taip gražiau atrodo ,bet man ne kažką ,pvž 2-ieji ,3-ieji efektai ir t.t

Man gražiai atrodo todėl taip ir dariau ;D

Kažkaip per daug visko pergrūsta.

Pasitaisysiu.

Man pirmasis ir antrasis tai patiko, o trečiasis užkurį sakei sumokėjo pinigus man tai negražus.

Kaip naujokui tai gerai. +r3p

Sėkmės tobulėjant

Dėkui

Krc kraupus darbai

1. Niekada nedek efektu ant focalo

2. tekstai vps netinka

3. praktikuokis

P.S. netikiu, kad su mokejo, nebent debilas pirkejas

3/10

good luck

Netiki, netikėk man nerūpi, man sumokėjo ir man gerai. ;D

1. Pataisysiu

2. Man tinka. ( NAUJOKAS AŠ JOPAPA)

3. Oki.

JM-Travi.LT - PARDUODU!

Tekstas baisus. Pernelyg daug ko prikišta, kas visai nereikalinga. Žinoma darbai gali būti daug ko ten visokių detalių pridėta, bet reikia jais mokėti naudotis ir suderinti geras spalvas. Textūros belekaip sudėtos, svarbu - pagrąžinti. Antrame stockas išvis suspaustas (mažinant stocką naudok shift mygtuką, t.y. laikyk jį nuspaudęs kai mažini). Tekstas netvarkingai, negražiai sudėliotas. Žodžiu eilinės naujokų klaidos. Taisykis.

Tekstas baisus. Pernelyg daug ko prikišta, kas visai nereikalinga. Žinoma darbai gali būti daug ko ten visokių detalių pridėta, bet reikia jais mokėti naudotis ir suderinti geras spalvas. Textūros belekaip sudėtos, svarbu - pagrąžinti. Antrame stockas išvis suspaustas (mažinant stocką naudok shift mygtuką, t.y. laikyk jį nuspaudęs kai mažini). Tekstas netvarkingai, negražiai sudėliotas. Žodžiu eilinės naujokų klaidos. Taisykis.

Oki, dėkui už kritika. ;)

JM-Travi.LT - PARDUODU!

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4374 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...