Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4376 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki!

Nesenai sukūriau kanalą "KeistasVaikas", kuriame kelsiu įvairių žaidimų gameplay/walkthrough epizodais ar serijomis. Tai yra mano patys pirmieji epizodai, patys pirmieji žingsniai. Todėl tikiuosi šiokio tokio palaikymo ir gero atsiliepimo, bet čia viskas jūsų valioje. Kritikos visada laukiu, komentarų taip pat. Tikiuosi peržiūrėsit ir įvertinsit. :)

Jau esantys:

Ateinantys:

8f2f4e00ec64aa842c2e7165148cc36f826.png

GMAIL: [email protected]

KANALAS: Apie kiekvieną naują video pranešiu komentaruose, o šiaip visus galite peržiūrėti mano kanale paspaudę ant šito teksto. ;)

628fa5f13c850d789d064120f9f241dd332.png

Redaguota , nario KeistasVaikas
  • Teigiamai 4

Lagina žaidimą kai filmuoji, kas nemažai nervina. bandyk kaikaip nuimt tą lagą, kad būtu maximumas fps kai filmuoji. Kai ruošies daryt video, niekad nepasakok visiškai iš lempos, pasirašyk ką ruošies kalbėt, nes dabar hm ką čia papasakot, hm hm... Labai neįdomiai atrodo. Pagalvok kokių įdėjų, kad būtų juokingą, Kaikom vietom visiškai tyli. Tuo rėkauk, kažką daryk, nežinau, bet kad būtų įdomu. dėk kaikokius specialius efektus, sprogimus, garso efektus, kažką tokio. Žodžiu, tobulink filmukų įdomumą.

• Teigiamai 2

Lagina žaidimą kai filmuoji, kas nemažai nervina. bandyk kaikaip nuimt tą lagą, kad būtu maximumas fps kai filmuoji. Kai ruošies daryt video, niekad nepasakok visiškai iš lempos, pasirašyk ką ruošies kalbėt, nes dabar hm ką čia papasakot, hm hm... Labai neįdomiai atrodo. Pagalvok kokių įdėjų, kad būtų juokingą, Kaikom vietom visiškai tyli. Tuo rėkauk, kažką daryk, nežinau, bet kad būtų įdomu. dėk kaikokius specialius efektus, sprogimus, garso efektus, kažką tokio. Žodžiu, tobulink filmukų įdomumą.

Nieko man nelagina.

• Teigiamai 2

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4376 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

Skelbimai

• Sukurti naują...