Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).
Mes laikomės BDAR (Bendrojo Duomenų Apsaugos Reglamento) ir neteikiame jokios informacijos projektų/serverių administracijai apie narių parduodamus projektų/serverių turtus.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4760 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Apgaudinėtojų foto..

Vienas ant 15lt

Kitas ant : 5lt.

Vieno nick : coreIN

Kito nžn..

Fotkės. :

6ae11d7516b9f7055178ec49425d5429457.png

NEPASITIKĖKITE!

4e898ccd0251ebbd3d56be50e1721e9b182.png

Redaguota , nario Svečias

Žinai už ką buvai apgautas? :) Už tai jog kai žaidėi ar RLS.LT buvai mane apgavęs ant mano verslo ir ~2milijonų RLS serveryje. Koks jausmas būti apgautam, dabar pajausk tu :)

Dusk,tu gaidį. Gawno esi matosi tik iš vaikų moki pinigus atiminėti. Aš nueisiu į mentyną. :). + Dar meluoja karočia matosi kad tu esi vaikas. ir dar pisi protelį.

Juokingai jus čia abu.Mentais grasinti vaikiška del 5lt mentam iki taves nuvažuot daugiau kainuos.

Ką tu čia nusišneki. CERT bendruomenė nekreips dėmėsio į tuos 5 - 100LT, galit apgaudinėti iki tokios sumos drąsiai. Jie reguoja jeigu žmogų apgauni nuo 150LT.. O dėl mentų nenusišnekėkit.

[10:34:59] . sako: Sveikas,gal reikia pagalbos su web?

[10:35:17] Tautvis sako: Labas, ne nereikia.

[10:35:30] . sako: Sekmės žlungant ;)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4760 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...