Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4783 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Gera diena,

Noriu Jums pasiūlyti lošti x3000 greičio serveryje:

Web: super-travian.com/s1

Serverio pradžia šiandien 18:00h

Greitis x3000

Naujoko apsauga 4-5h, tiksliai nepamenu.

Sostinėje laukus galima pakelti net iki 30lvl, o kituose miestuose iki 16lvl.

Šis servo raundas yra 7-tas.

Yra natarai, artifaktai, tai WW statybos vyksta įnirtingos.

Servo trukmė ~10dienų.

Map‘as 250 ant 250

Bloga žinia ta, jog serveris stipriai lagins 1-2 valandas žaidimo pradžioje, poto lagų nebebūna. Nežinau, kodėl taip yra, bet visada tokia tvarka.

Labai maloni žinia yra ta, jog kiekvienoje oazėje yra net po 20milijonu resursu. Tad fermų niekada nepritrūks, jeigu tik turi noro ferminti .

Kas man asmeniškai patinka, jog kareivukai paneša daug daugiau resursų negu standartai, tad ferminimas vyksta labai lengvai.

Kareiviai pasigamina iškarto!

Pats nusiteikęs šį raundą labai kovingai, kviečiu prisijungti :)

Kas lošit parašykite čia savo nick'us ar į PM skype nick, galim kokį mini chat'ą pakurti, jeigu daugiau liaudies bus. Padėt vieni kitiems ir t.t.

P. s. Taip pat šitam serveriui ieškau Dual'o plačiau apie tai ČIA

Tau neužpiso per visas temas eit ir rašyt savo beprasmišką komentarą ,,Sėkmės'' kuris yra su klaidomis?? Už tokias nesąmones po -R3P gautum, tai sėdėtum - didžiam nes visuose temose savo nesąmone ,,Sėkmes'' rašai nors jis nieko gero nepadės. O ypač šitoje temoje.

Deja čia tau reiktų pasimokyt rašyt :)

Žodį 'sėkmės' jis parašė, be klaidų :)

Ateisiu.

Kai buvau mažesnis, aš susikišdavau rankas po maike ir sakydavau kitiems, kad neturiu rankų. Restartindavau video žaidimą, kai jausdavau, kad pralaimėsiu. Miegodavau su visais pliušiniais žaislais, kad nei vienas nesijaustų atstumtas. Turėjau tą rašiklį keturių spalvų ir bandydavau iškišti visas spalvas vienu metu. Įpildavau limonado į kamštelį ir apsimesdavau, kad geriu alkoholinį gėrimąSunkiausias sprendimas, kurį reikėjo priimti, tai kurį nintendo žaidimą žaisti. Laukdavau už durų, kad kažką išgąsdinti, bet neišlaukdavau, nes atsibosdavo arba užsimanydavau į tualetą. Apsimesdavau miegančiu, kad nuneštų mane į lovą. Manydavau, kad mėnulis seka mano mašiną. Žiūrėdavau stiklu bėgančius lietaus lašelius ir įsivaizduodavau, kad tai lenktynės. Įsijungdavau kompiuterį vien tam, kad papiešti per Paint. Vieninteliai netikri draugai buvo tik tie nematomi. Dainuodavau duše. Prarydavau vaisių sėklas ir bijodavau mirti, nes medis išaugs mano pilve. Turėdavau sumuštus kelius vietoj sudaužytos širdies. Prisimenu, kai mes visi buvom vaikai ir negalėjom sulaukti kada užaugsim... Ką, po galais, mes sau galvojome?

Deja čia tau reiktų pasimokyt rašyt :)

Žodį 'sėkmės' jis parašė, be klaidų :)

O tau reikėtu dusti, nes ir tu jau atsibodai, tas pats per ta patį, atsipisk nuo manęs.

Žodis ,,Sėkmes'' rašomas su viena ,,ė'' raide ( Bent jau pas mane naršyklėje, jei pas ką kitur tai nieko negaliu padėt.)

JM-Travi.LT - PARDUODU!

ScPigiau.us.lt - WAP PASLAUGOS KEKVIENAM!!

tumblr_mj2r8oeJH31qdrzxno1_500.gif

O tau reikėtu dusti, nes ir tu jau atsibodai, tas pats per ta patį, atsipisk nuo manęs.

Žodis ,,Sėkmes'' rašomas su viena ,,ė'' raide ( Bent jau pas mane naršyklėje, jei pas ką kitur tai nieko negaliu padėt.)

Tai tu savo naršyklę pastivarkyk...

Guest gamerx

Tyliai būk, per mandras jau esi. ;/

Prie ko tas mandrumas? Teisybe sako. .

MixiTas, jei nemoki Lietuvių kalbos ir pasitiki tiktais ką ištaiso naršyklė tada nežinau... Jei toks bukas esi, ir nežinai kad Sėkmė rašosi su dviem ė. O dėl antro Post su "Sėkmės" ir mane nervuoja, vos ne kiekvienoj temoj tas pats žodis."

Na jei už teisybe ant kitų stumi, dusk pats :)

• Neigiamai 1
Guest gamerx

O ko jūs kreipiat dėmesį? Nereikia ant viršaus pult, tegu rašo savo nuomonė, dėkit *Myliu SuperGames.lt* ir nerašykit taip ar anaip.

Visų pirma MixiTas pirmas pradėjo ant to antro posterio stumt, už tipo netaisyklingai parašyta žodį, nors jis visai buvo parašytas gerai. Paskui music pasakė kad viskas gerai yra, na ir tada MixiTas stumt pradeda.. Taigi visgi kaltas MixiTas, o ko mums žiūrėti kai stumia ant kaltų? :) Reikia teisybės.

(redaguota)

Visų pirma MixiTas pirmas pradėjo ant to antro posterio stumt, už tipo netaisyklingai parašyta žodį, nors jis visai buvo parašytas gerai. Paskui music pasakė kad viskas gerai yra, na ir tada MixiTas stumt pradeda.. Taigi visgi kaltas MixiTas, o ko mums žiūrėti kai stumia ant kaltų? :) Reikia teisybės.

Tai tegul jis reiškia tas savo nuomonės, jam atsibos rašyt ir neberašys, tik jūs ant jo nestumkit ir jis ant jūsų nestums. :) Redaguota , nario valdelemsd123

Gera diena,

Noriu Jums pasiūlyti lošti x3000 greičio serveryje:

Web: super-travian.com/s1

Serverio pradžia šiandien 18:00h

Greitis x3000

Naujoko apsauga 4-5h, tiksliai nepamenu.

Sostinėje laukus galima pakelti net iki 30lvl, o kituose miestuose iki 16lvl.

Šis servo raundas yra 7-tas.

Yra natarai, artifaktai, tai WW statybos vyksta įnirtingos.

Servo trukmė ~10dienų.

Map‘as 250 ant 250

Bloga žinia ta, jog serveris stipriai lagins 1-2 valandas žaidimo pradžioje, poto lagų nebebūna. Nežinau, kodėl taip yra, bet visada tokia tvarka.

Labai maloni žinia yra ta, jog kiekvienoje oazėje yra net po 20milijonu resursu. Tad fermų niekada nepritrūks, jeigu tik turi noro ferminti .

Kas man asmeniškai patinka, jog kareivukai paneša daug daugiau resursų negu standartai, tad ferminimas vyksta labai lengvai.

Kareiviai pasigamina iškarto!

Pats nusiteikęs šį raundą labai kovingai, kviečiu prisijungti :)

Kas lošit parašykite čia savo nick'us ar į PM skype nick, galim kokį mini chat'ą pakurti, jeigu daugiau liaudies bus. Padėt vieni kitiems ir t.t.

P. s. Taip pat šitam serveriui ieškau Dual'o plačiau apie tai ČIA

Šiaip visai geras, sėkmės. ;)

Tai tu savo naršyklę pastivarkyk...

Neaiškink, norėsiu tvarkysiu - nenorėsiu netvarkysiu.

Prie ko tas mandrumas? Teisybe sako. .

MixiTas, jei nemoki Lietuvių kalbos ir pasitiki tiktais ką ištaiso naršyklė tada nežinau... Jei toks bukas esi, ir nežinai kad Sėkmė rašosi su dviem ė. O dėl antro Post su "Sėkmės" ir mane nervuoja, vos ne kiekvienoj temoj tas pats žodis."

Na jei už teisybe ant kitų stumi, dusk pats :)

DUSK neūžauga vapše, prie ko čia Lietuvių kalbą? Naršyklė taip rodo, taip ir rašiau ta žodį ,,sėkme''. Ir aš jį užsipuoliau ne iš oro, o kad jau nervina kur temą pažiūrėsi ten ta patį postą parašęs, jau nervina.

Moderatoriai jūs geriau ne tokius kaip GamerX bauskit, o , nes santūrumas, forumą puošia, o kvaili, jo išsireiškimai, keiksmažodžiai ,bei įžeidinėjimai, ne. :)

gamerx nubaudė? :D Už ką? Mane jau buvo nubaudę dėl visų keiksmažodžiu, ir man totaliai poxui tegul baudžia vėl, tiesiog esu toks žmogus, kurį lengva suerzint ir nesivaldau ^.^

Reikia teisybės ? Teisybės Lietuvoje nėra. Peace.

P.s stumt pradėjau vien dėl to kad jau nervina, kokia temą pažiūrėsi ten ta pati posteris parašęs jau nervina.

JM-Travi.LT - PARDUODU!

Neaiškink, norėsiu tvarkysiu - nenorėsiu netvarkysiu.

DUSK neūžauga vapše, prie ko čia Lietuvių kalbą? Naršyklė taip rodo, taip ir rašiau ta žodį ,,sėkme''. Ir aš jį užsipuoliau ne iš oro, o kad jau nervina kur temą pažiūrėsi ten ta patį postą parašęs, jau nervina.

gamerx nubaudė? :D Už ką? Mane jau buvo nubaudę dėl visų keiksmažodžiu, ir man totaliai poxui tegul baudžia vėl, tiesiog esu toks žmogus, kurį lengva suerzint ir nesivaldau ^.^

Reikia teisybės ? Teisybės Lietuvoje nėra. Peace.

P.s stumt pradėjau vien dėl to kad jau nervina, kokia temą pažiūrėsi ten ta pati posteris parašęs jau nervina.

Pilni atsakymai. ;DD
Guest gamerx
(redaguota)

gamerx nubaudė? :D Už ką? Mane jau buvo nubaudę dėl visų keiksmažodžiu, ir man totaliai poxui tegul baudžia vėl, tiesiog esu toks žmogus, kurį lengva suerzint ir

Jus įspėjo moderatorius. Tam, kad galėtumėte vėl rašyti pranešimus pirma privalote pripažinti įspėjimą.

Įspėjo sneroq už Tema sukurta ne vietoje, Travian supporto forumas..

Skyrė balų: 1 - pasibaigia 2013 Bir 17 21:14.

Galimybė kurti turinį panaikinta 3 dien..

Pripažinti nežadu, moderatoriui nusiunčiau laišką.

Ogi Lietuvių kalba tame, jei nemoki taisyklingai parašyti žodžio sėkmė, ir tiki tik naršykle.

Redaguota , nario gamerx
  • Teigiamai 1

Jus įspėjo moderatorius. Tam, kad galėtumėte vėl rašyti pranešimus pirma privalote pripažinti įspėjimą.

Įspėjo sneroq už Tema sukurta ne vietoje, Travian supporto forumas..

Skyrė balų: 1 - pasibaigia 2013 Bir 17 21:14.

Galimybė kurti turinį panaikinta 3 dien..

Pripažinti nežadu, moderatoriui nusiunčiau laišką.

Ogi Lietuvių kalba tame, jei nemoki taisyklingai parašyti žodžio sėkmė, ir tiki tik naršykle.

Tai kad tema vietoje, nes supportas buvo apie naršyklinius žaidimus ir pan ._.

Dėl žodžio ,,sėkme'' tai jezus, man giliai.. Kaip jis rašomas.

JM-Travi.LT - PARDUODU!

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4783 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...