Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4646 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, turiu pasiūlymą kuris gal ir sudomins ir gal nelabai

:) Kadangi man reikia pastoviai pirkti Socks, VPS, VPN ir kitus dalykus ( perku iš švarios valiutos, nes nenoriu gauti BAN)

--- Informacija ---

Taigi, aš jums siūlau pasiūlymą. Pervede pinigus man jūs gausite po kelių dienų dvigubai daugiau ( o gal net ir tą pačią dieną). Pervesti galiu : Paypal arba Swed/Seb banku (Jeigu norite gauti į savo swed ar seb banką teks palaukti ilgiau). Šiuos pinigėlius turėtumėte išleist kuo grečiau, kad jie tiesiog nebūtų refundinti (Galiu paaiškinti logine schema, kodėl 100% jums nieko neatsitiktų (juk aš pats ilgą laiką tuo užsiimu ir manot, kad netyčia rašau iš kokios vaikų prieglaudos ar kalėjimo? Taigi, manau, kad ne. Plačiau paaiškinsiu PM.

Taipogi kas mėnesį gautumėte kažkokį dali mano gautų pinigų.

Min. suma - 80Lt (nenori veltis į labai smulkias sumas, o tai jau ir netgi yra smulki suma. Nenoriu vien todėl, kad tektų pinigų dalis pervedinėti dideliems sarašams, todėl pirmą įnašą leidžiu daryti kaip ir mažesnį, kad būtent įsitikint, kad visą tai veikia :) )

Beto, jeigu išvis nenorite tų pinigų gauti, aš jums galiu pasirinka prekę užsakyti iš Ebay. Foto, kad pats prisisakęs šlamšto galėsiu parodyti (jeigu būs būtina). Norėčiau, kad žmogus nebijotu kalbėti per Skype su mikrafų ir nemaltų šūdo, su durnais klausimais ir "nu nežinau, gal ne šiandien".

Jeigu kviečiate būkit žmogus kvieskit kai tvirtai žinot, kad galite šiandien investuoti į šį reikaliuką ir tada su mielu noru jums paaiškinsiu.

NET NEBANDOM SIŪLYTI SAVO SMS'Ų.

Laukiu pakvietimų. (pervesti pinigus galite Swed/Seb/Paypal/LR , svarbiausia, kad jie būtų švarūs :) (Jeigu apgausite savaime aiškų, kad nieko ir negausite ).

--- ATSILIEPIMAI ---

Galiu garantuoti kad ne afera kaip Tu sakai BlizHub.

VilmuX yra tikrai patikimas :)

Patikimas.

Karštakošis, nepatariu turėt reikalų, gal ir patikimas.

Esu jau ankščiau tai naudojęs pas jį , tikrai patikima, galiu garantuoti. Viskas greita, ir paprasta :)

Redaguota , nario VilmuX

Sveiki, turiu pasiūlymą kuris gal ir sudomins ir gal nelabai :) Kadangi man reikia pastoviai pirkti Socks, VPS, VPN ir kitus dalykus ( perku iš švarios valiutos, nes nenoriu gauti BAN)

Taigi, aš jums siūlau pasiūlymą. Pervede pinigus man jūs gausite po kelių dienų dvigubai daugiau ( o gal net ir tą pačią dieną). Pervesti galiu : Paypal arba Swed/Seb banku (Jeigu norite gauti į savo swed ar seb banką teks palaukti ilgiau). Šiuos pinigėlius turėtumėte išleist kuo grečiau, kad jie tiesiog nebūtų refundinti (Galiu paaiškinti logine schema, kodėl 100% jums nieko neatsitiktų (juk aš pats ilgą laiką tuo užsiimu ir manot, kad netyčia rašau iš kokios vaikų prieglaudos ar kalėjimo? Taigi, manau, kad ne. Plačiau paaiškinsiu PM.

Taipogi kas mėnesį gautumėte kažkokį dali mano gautų pinigų.

Min. suma - 80Lt (nenori veltis į labai smulkias sumas, o tai jau ir netgi yra smulki suma. Nenoriu vien todėl, kad tektų pinigų dalis pervedinėti dideliems sarašams, todėl pirmą įnašą leidžiu daryti kaip ir mažesnį, kad būtent įsitikint, kad visą tai veikia :) )

Beto, jeigu išvis nenorite tų pinigų gauti, aš jums galiu pasirinka prekę užsakyti iš Ebay. Foto, kad pats prisisakęs šlamšto galėsiu parodyti (jeigu būs būtina). Norėčiau, kad žmogus nebijotu kalbėti per Skype su mikrafų ir nemaltų šūdo, su durnais klausimais ir "nu nežinau, gal ne šiandien".

Jeigu kviečiate būkit žmogus kvieskit kai tvirtai žinot, kad galite šiandien investuoti į šį reikaliuką ir tada su mielu noru jums paaiškinsiu.

VAIKAI, NET NEBANDOM SIŪLYTI SAVO SMS'Ų.

Laukiu pakvietimų. (pervesti pinigus galite Swed/Seb/Paypal/LR , svarbiausia, kad jie būtų švarūs :) (Jeigu apgausite savaime aiškų, kad nieko ir negausite ).

Bet gi ir pačiam ne 18 metų.. :D

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4646 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...