Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4814 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Labas vakaras, norėčiau jūsų paklausti, kaip jūs įsivaizduojate tobulą SA-MP serverį.

Na gal ne tiek tobulą, bet gera jūsų akimis.

Norėčiau išklausyti kuo daugiau nuomonių, ko reikią tokiam serveriui.

Būtų šaunu, jei ir įdėjų duotumėte, nes jau galva išdžius nuo galvojimo man, ką naujo sukūrus.

Ačiū už idėjas, bei nuomonęs.:)

Šeip kaip sakoma nieko nėra tobulo, aišku to ir nebus, bet mano nuomone dabar pavyzdingiausias serveris Lietuvoje - StoryOfCities.LT. Šiaip kiekvienas, tas "tobulas" serveris turi turėti viską viską unikalų, tiek mapp darbai tiek sistemos. Mapp darbai nebūtų tokie kaip dažniausiai kai objektas ant objekto sudeda ir mirgčioja jie ten :D. Sistemos turi būti tokios, kokių dar niekas nematė. Na žodžiu, tas "tobulas" serveris turi būti unikalus, su nematytom sistemom.

Hmmm.. Vardinti galima begalę dalykų, bet mano atžvilgiu svarbiausias aspektas yra ekonomika ir finansai. Turiu omenyje, kad pažaidus vieną dieną neužsidirbtum tik pinigų, kad nusipirkti įvairų nekilnojamą turtą ar transportą... Žinoma labai svarbūs yra unikalūs mapp darbai, skriptas ir pati administracija. Vieną kartą teko žaisti galima sakyti eliniam serveryje, kur buvo lengva užsidirbti pinigų, buvo neplatinti, bet ir ne įspūdingi mapp darbai ir skriptai, bet užtat pati administracija ir visas kolektyvas buvo nekartojamas, vien tik dėl to aš ten žaidžiau pusę metų. Labai gaila, bet tas serveris jau užsidaręs.

Tačiau kaip būna dažniausiai, kad iki starto forume rekordai didžiausi, starto metu taip pat pasiekiamas neblogas rekordas, o antrą dieną jau žaidžia 5-10 žaidėjų. Kodėl? Kiekvienas žaidėjas ateina į serverį praleisti smagiai laiką, tad reikia sugalvoti įdėją, dėl kurios žaidėjas turėtų ką veikti nuolat. Kodėl iki starto forume rekordai? Nes parodomos unikalios didelės sitemos, tačiau to neužtenka žaidėjams. Ne visi turi galimybę prieiti prie tų sistemų, tarkim direktoriaus sistema, wow, unikalu, turbūt bus visos tokios sistemos, ateisiu, o po starto jau pamatai, kad neįdomu, ateini ir važinėji su išnuomotu motoroleriu. Na, galbūt supratot mane, kad kiekveinas serveris turi aprūpinti kiekvieną žaidėją, ta prasme apgalvoti visų žmonių norus, pvz. yra žmonės, kurie mėgsta teisėsaugos srytis, o yra kurie mėgsta mafijas, gaujas, tai vat jie atėję primą dieną to negalės gauti ir išeis, tai savininkų tikslas sugalvoti kažką naujo, kas tiktum visiems. Paimkim pavizdį LV-Life.LT, rekordas ~50 žaidėjų, tačiau antrą dieną jau sumažėjo iki 20, dabar belošia iki 10 žaidėjų ir žaidžia beveik tik tie, kurie turi postus. Kodėl taip yra? Naujokams visiškai neįdomu, nėra veiklos...

Tačiau kaip būna dažniausiai, kad iki starto forume rekordai didžiausi, starto metu taip pat pasiekiamas neblogas rekordas, o antrą dieną jau žaidžia 5-10 žaidėjų. Kodėl? Kiekvienas žaidėjas ateina į serverį praleisti smagiai laiką, tad reikia sugalvoti įdėją, dėl kurios žaidėjas turėtų ką veikti nuolat. Kodėl iki starto forume rekordai? Nes parodomos unikalios didelės sitemos, tačiau to neužtenka žaidėjams. Ne visi turi galimybę prieiti prie tų sistemų, tarkim direktoriaus sistema, wow, unikalu, turbūt bus visos tokios sistemos, ateisiu, o po starto jau pamatai, kad neįdomu, ateini ir važinėji su išnuomotu motoroleriu. Na, galbūt supratot mane, kad kiekveinas serveris turi aprūpinti kiekvieną žaidėją, ta prasme apgalvoti visų žmonių norus, pvz. yra žmonės, kurie mėgsta teisėsaugos srytis, o yra kurie mėgsta mafijas, gaujas, tai vat jie atėję primą dieną to negalės gauti ir išeis, tai savininkų tikslas sugalvoti kažką naujo, kas tiktum visiems. Paimkim pavizdį LV-Life.LT, rekordas ~50 žaidėjų, tačiau antrą dieną jau sumažėjo iki 20, dabar belošia iki 10 žaidėjų ir žaidžia beveik tik tie, kurie turi postus. Kodėl taip yra? Naujokams visiškai neįdomu, nėra veiklos...

pritariu.

Manau, kad nereikia tiek daug atsižvelgti į unikalias sistemas, bet nesakau , kad jų nereikia. Kaip pavyzdžiui Lrg ten tikrai yra unikalių sistemų, mapp darbų, bet aš ir dauguma iš ten leavina dėl administracijos, nes ten vieni vaikai 12-14m. Taigi išvada tokia, kad reikia truputį unikalumo ir geros subrendusios administracijos kuri padėtų žaidėjams dirbtų savo darbą, o ne žaistų kaip paprastas žaidėjas ir naudotų komandas savo naudai. Čia mano nuomonė.

cd311af8fcf12915104702a4f9e52ac4182.png

Coming soon!

Žaidėjams reikia daug žaidėjų. Juk yra daug tokių projektū, kur sistemos vien tik unikalios, o niekas nelošia. Vėl gi kyla klausimas, why? Nes neįdomu žaisti triems serveryje. Pavyzdys SARG.LT. Kas galėtų pasakyti, jog Lietuvoje nėra geresnių serverių už SARG, faktas jog yra, bet visi renkasi SARG, nes ten lošia visada daug žaidėjų ir yra įdomu. Tad patarimas savininkams - po starto jeigu lošia mažai žaidėjų, neužsidarykit, o laikykit serverį toliau, stenkitės populiarėti ir tikrai galit pasiekt daug daugiau.

Tai vat, jeigu turit:

• Unikalią modifikaciją

• Su mapp darbais ir sistemom

• Esat "subrendusio" mąstymo

• Turit noro

• Ir aišku netingit,

išpopuliarėt nebus sunku :)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4814 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...