Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).
Mes laikomės BDAR (Bendrojo Duomenų Apsaugos Reglamento) ir neteikiame jokios informacijos projektų/serverių administracijai apie narių parduodamus projektų/serverių turtus.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4795 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Ouj, dar ilgai tau su tekstu dirbt.

1.Pavadinimas iseina Balas/Orandzinis. O jau visas dizainas raudonas -_-

2.Sitas dizainas yra man jau kazkurtai matytas. Jis nera perpiestas?

3.Uz sita dizaina. 15lt yra per daug.

Matosi, kad apie dizainus tikrai gerai pats nenusimanai, gal aš ir klystu piešdamas, kadangi nesu profesionalas, bet bent jau nekliedžiu.

Anyway

"1.Pavadinimas iseina Balas/Orandzinis. O jau visas dizainas raudonas"

Kad dizainas raudonas, tai nereiškia, kad ir logotipas turi pilnai atspindeti dizaina.

"2.Sitas dizainas yra man jau kazkurtai matytas. Jis nera perpiestas?"

Lietuvoje kiekvienas megstame vienas kitam ikasti, bet aš ne, Nekliedek savo nesamoniu, prieš šnekedamas, isitikink, o ne šmeišk.

"3.Uz sita dizaina. 15lt yra per daug."

Niekas nesake, kad kaina yra galutine, nevisiem dievas dave dovana, perskaityti tema iki galo, yra kas moka ir daugiau, taves niekas nevercia pirkti.

Redaguota , nario GReddy
  • Teigiamai 2

Ouj, dar ilgai tau su tekstu dirbt.

1.Pavadinimas iseina Balas/Orandzinis. O jau visas dizainas raudonas -_-

2.Sitas dizainas yra man jau kazkurtai matytas. Jis nera perpiestas?

3.Uz sita dizaina. 15lt yra per daug.

Nesivelk, gi *Myliu SuperGames.lt*.. Dar pats maciau jo padaryta tik puse darbo. Viska graziai, nuo nulio klijuoja..

Ciuvs, mldc. Rekomendacija. pardavineciau uz 20lt. :)

45.png.ac6f6c341e63323c70964a5d17619175.png

Matosi, kad apie dizainus tikrai gerai pats nenusimanai, gal aš ir klystu piešdamas, kadangi nesu profesionalas, bet bent jau nekliedžiu.

Anyway

"1.Pavadinimas iseina Balas/Orandzinis. O jau visas dizainas raudonas"

Kad dizainas raudonas, tai nereiškia, kad ir logotipas turi pilnai atspindeti dizaina.

"2.Sitas dizainas yra man jau kazkurtai matytas. Jis nera perpiestas?"

Lietuvoje kiekvienas megstame vienas kitam ikasti, bet aš ne, Nekliedek savo nesamoniu, prieš šnekedamas, isitikink, o ne šmeišk.

"3.Uz sita dizaina. 15lt yra per daug."

Niekas nesake, kad kaina yra galutine, nevisiem dievas dave dovana, perskaityti tema iki galo, yra kas moka ir daugiau, taves niekas nevercia pirkti.

Ismok priimti kritika. Tu sakai kad nereiskia kad logotipas butu toks pats kaip ir dizainas. Kitiems gali pasirodyti kad logotipas yra is kazkurtai isimtas. Ir idetas cia. Nesvarbu ar is dizaino ar isvis is kokio kito tinklapio. Jau pats esu ne karta su tuo susidures kad man aiskino kad logo yra jau isimtas is kazkurtai ar dar panasiau.

Ismok priimti kritika. Tu sakai kad nereiskia kad logotipas butu toks pats kaip ir dizainas. Kitiems gali pasirodyti kad logotipas yra is kazkurtai isimtas. Ir idetas cia. Nesvarbu ar is dizaino ar isvis is kokio kito tinklapio. Jau pats esu ne karta su tuo susidures kad man aiskino kad logo yra jau isimtas is kazkurtai ar dar panasiau.

Ka tu cia šneki i pievas, kur aš tau išemiau ta logo, nusipirk ir pamatysi .psd faile viskas piešta, meto savo nelaiminga kritika, kaip ja gali priimti, kad tavo kritika neatitinka temos

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4795 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

Skelbimai

• Sukurti naują...