Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4795 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, noriu jums pristatyti samp projektą, Dogberry.lt

dbprpr.png

2009-2010m. aš turėjau 2 projektus, tuo metu aš nemokėjau nei script'inti, nei kurti svetaines. Visą laiką man nesisekė su tais projektais, buvau susidūręs su finansinėm problemom, mažo lankomumo, patirties trūkumu ir taip pat su išdavyste. Mane išdavė tie žmonės, kuriais aš tikėjaus. 2010m. mano projektas žlugo dėl problemų su partneriais. Buvau metęs Sa:Mp'ą. Su manim liko tik mano geriausias draugas(Edgaras) ir geras draugas(Robertas). Kažkur po 4-5 mėnesių aš sumasčiau sukurti unikalų projektą parašytą nuo tuščio lapo, tuo metu aš turėjau gan nemažai idėjų. Po keliu savaičių mastymo aš pradėjau rašyti žaidimo modą(tiksliau 2011-04-27). Žaidimo modą rašiau su pertraukomis apie 6 mėnesius, o vėliau, pilnai užmečiau projektą ir pradėjau script'inti už pinigus. Visą tą laiką mane griaužė sąžinė, todėl, kad buvau pažadėjęs žmonėms atidaryti serverį. Manau jums įdomu kodėl aš taip ilgai rašiau modą? - Atsakymas lengvas: tinginystė ir nepasitikėjimas savimi ir taip pat senų sistemų perrašymas po kelis kartus(jų tobulinimas). Kurdamas projektą susiradau administratorių ir testerių kurie man labai padėjo(tai Robertas, Edgaras, Edgaras, Lukas, Aivaras, Henrikas, Karolis ir kiti). Jie taip pat įkvėpė mane užbaigti serverį.

Serverio tikslas:

Pagrindinis tikslas - padaryti serverį tokį, kad jis patiktu kiekvienam, kad kiekvienam būtu lengva, aišku ir patogu. Padaryti serveri tokį, kad jis būtu kuo panašesnis į realų gyvenimą, su pakilimais ir žlugimais.

Serverio taisyklės:

Visas serverio taisykles galite pažiūrėti čia http://dogberry.lt/index.php?board=67.0. Taisyklės bus koreguojamos ir tobulinamos. Taisyklių nežinojimas neatleidžia nuo bausmės.

Administracija:

Dogberry administracijai yra surašytos taisyklės, už kurių nesilaikymą, administratoriaus statusas bus nuimamas. Iš karto pasakysiu, kad administratoriaus statusai neparduodami.

Žaidimo modas:

Dogberry.lt - Sa:Mp serveris cRPG(Computer Role-Playing Game) stiliaus. Serverio pavadinimas buvo sugalvotas visiškai atsitiktinai, prisiminant San Andreas miesteliu pavadinimus. Peržiūrinėjant visokias apklausas, paklausinėjant žaidėjų, aš nusprendžiau serverio veiksmą padaryti San Fierro mieste. Kadangi projekto savininkų patirtis su Sa:Mp yra ganėtinai nemenka, visas dėmesys buvo skirtas į tai, jog žaidimas būtų kuo paprastesnis ir visiems prieinamas. Viskas serveryje išdėstyta taip, kad kuo mažiau trukdytų normaliam žaidimui.

Trumpai apie sistemas:

Darbai ir frakcijos:

dbpr3.png

Serveryje yra 5 darbai ir 4 frakcijos. Visi jie labai skiriasi vienas nuo kito. Uždarbis priklauso nuo atlikto darbo, kiek jūs padarėte - tiek ir uždirbote. Šiuo metu, būdami frakcijoje, uždarbis priklauso nuo laiko praleisto darbiniame transporte, bet tai tik laikinai. Darbuose viskas atvirkščiai, pavyzdžiui krovėjui, kad uždirbti, reikia nešioti maišus iš vagonų į sandėlį, medkirčiui - pjauti medžius o veliau nešioti malkas į sandėlį, sunkvežimių vairuotojai turi krauti, iškrauti, vežioti produktus po miestą. Iš karto noriu pasakyti, kad uždirbtų pinigų jūs negausite iš karto, uždarbiai išmokami viena kartą per valandą(pavyzdžiui 12, 13, 14 valandą).

Vairavimo mokykla:

dbpr2.png

Vairavimo mokykla pilnai automatizuota. Kad gautumėte teises, jums reikės išlaikyti teoriją(kurią sudaro 10 elementarių klausimu), po kurios praktika, kuri taip pat nėra sunki(jums reikės pravažiuoti nurodytą maršrutą ir nesugadinti mašinos). Jeigu jūs pravažiuojate gerai - gaunate teises. Bet negalvokite, kad jeigu taip lengvai galite išsilaikyti teises, tai važinėsitės kaip norite. Jeigu jūs pažeidžiate KET, policininkas turi pilną teisę atimti jūsų vairuotojo teises ir kai kurį laiką jūs negalėsite išsilaikyti teisių iš naujo.

Wang Cars autosalonas:

dbpr5.png

Wang Cars jūs galėsite įsigyti bet kokia mašiną arba motociklą, pasirinkimas nemažas - 47 mašinos ir 9 motociklai. Nežinote kokį transportą išsirinkti? - Ne problema, transportas rodomas jūsų ekrane, taip pat bus parašyta pagrindinė informacija apie jį. Transporto kainos skirtingos: mažos, vidutinės, didelės. Kuo geresnė mašina tuo didesnė kaina. Tik pradėjus žaisti jūs aišku negalėsite įsigyti sau mašinos(net pigiausios), mes rekomenduojame naudotis taksi paslaugomis arba nuomotis transportą.

Namai ir verslai:

dbpr1.png

Serveryje namai išsidėstyti visame mieste. Kadangi nekilnojamasis turtas turi išliekamąją vertę, norėdami čia įsigyti nuosavą namą turėsite gerai paplušėti. Kainos paprastai atsiremia į namo išvaizdą, interjerą bei rajoną kuriame jis pastatytas ar jis su garažu ir t.t. Iš viso serveryje yra 9 namų interjerai išdėstyti didėjimo tvarka(kuo interjero skaičius didesnis, tuo jis brangesnis). Tai pat namuose turėsite seifą kuriame bet kada galėsite saugiai pasidėti bei pasiimti pinigus.

Serveryje iš viso yra 49 verslai kuriuos galėsite įsigyti. Norint tapti verslininku jums pakaks nusipirkti verslą ir jis jums pradės nešti pelną(atitinkamą suma kas valandą. Pavyzdžiui: 200$/val.). Verslo pelną reikės inkasuoti jums patiems, pinigai nebus pervedami tiesiai į jūsų banko sąskaitąi.

Bankas:

dbpr4.png

Registruodamiesi, serveris prašo jūsų sugalvoti PIN kodą jūsų banko sąskaitai. Banko kortele naudojama mokant pinigus(pavyzdžiui degalinėse) ir bankomatų naudojime. Bankomate jūs galite patikrinti savo sąskaitą ir nusiimti pinigų, o banke - patikrinti savo sąskaitą, padėti pinigus, pasiimti pinigus, pervesti pinigus, pakeisti PIN kodą ir susimokėti baudas. Taip pat, kada jūs gaunate pinigus(perveda kitas žaidėjas ar gaunate algą), bankas informuoja jus trumpąja žinute.

Transporto nuoma:

dbpr6.png

Neužtenka pinigų mašinos pirkimui ir nenorite važinėti su taksi? - Nuomokis transporta. Pasirinkimas gana didelis - 15 įvairių modeliu transporto priemonių. Kainos nuo 5 iki 15 $/min., nuomos laikas nuo 1 iki 30 min., pasibaigus sutarčiai, jūs galėsite jį prasitęsti. Kiekviena transporto priemonė turi variklio blokavimo sistemą. Transportas visą laiką geroje tech. būklėje.

Aukščiau aprašytos sistemos, tai maža dalis to kas yra padaryta. Vienas serverio trūkumas, kad jisai nėra visiškai baigtas, bet tai netrukdo geram žaidimui. Taip pat nėra tokių sistemų kaip: gaujų, mafijų, narkotikų, alkoholio. Bet nereikia užmiršti, kad serveris beta versijoje. Manau pradžiai užteks ir tokio aprašymo.

Ačiū už dėmesį.

Serverio IP: samp.dogberry.lt

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4795 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...