Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).
Mes laikomės BDAR (Bendrojo Duomenų Apsaugos Reglamento) ir neteikiame jokios informacijos projektų/serverių administracijai apie narių parduodamus projektų/serverių turtus.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4386 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki Parduodu Hostas.eu Acounta

INFO :D

Parduodu ansyk 2 acountus 1 acounte yra 10lt ir cs 1.6 serveris kuris galioja beveik 1 men :taika:

2 acounte kaupsis pinigai nuo 1 acounto ir dabar jame yra 3.75lt :kiets: Klausimas kaip jie kaupsis ??

Atsakymas paprastas as susikuriau 2 acountus su 1 acounto pakvietimu :) tad kai su 1 acountu ka nors sakysites jums y 2 acounta pereis 15% nuo pirktos paslaugos . Isvis 2 acounte susikaupt gali 5.75lt nuo to 1 acounto 10lt Ir uz tuos litus galesite paleisti samp arba conter strike serveri

Isviso su abieju acountu pinigais gaunasi 13.75lt bet jei su pirmu uzsisakysit tai bus maks 15lt :taika:

Su sias pinigais galesit paleist 4 SAMP SERVERIU :soka: Ant pigiausio plano arba 3 samp serveriu ant brangesniu plano :taika: Arba 2 cs serveriu + mano vienas serveris

Pirkusiems Padesiu su cs 1.6/samp/mc serveriu kurimu ir konfiguravimu

Taigi man rodos uzteks to rasymo :D

Daba acountu FOTO :D

1 ACOUNTAS

2ebdcf78cf6be89e6bedf248d03eebad765.png

2 ACOUNTAS

70bdab5739298a6f9112058e2f08536c90.png

Del kainos susitarsim :-D rasykit man y skype domikas12

PAPILDYTA

Galimi atsiskaitymai sms zinutemes , bank ,maxima kasose :-) (bank ir maxima kasose jei pirksite situo budu jums reikes maziau moketi )

Redaguota , nario demaxas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4386 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

Skelbimai

• Sukurti naują...