Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).
Mes laikomės BDAR (Bendrojo Duomenų Apsaugos Reglamento) ir neteikiame jokios informacijos projektų/serverių administracijai apie narių parduodamus projektų/serverių turtus.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4798 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sweiki supergames lankytojai.Noriu jums parduodi sarg paskyra.Foto rodau tik skypeje nes cia per didele foto atmintis.Siektiek apie acc.Patirtis:708580 Pinigai: 696 tukstanciai.Banke: 57 milijonai.Kreditai: 100 Klubas: {TEQUILA} Visas teises turiu.Masinos neturiu istryniau kad patys isirinktumete :)Mane domina pasiulymai.Parodau acc foto :)Skype: oldedgaras

Sakau jei pirktumete sms budais ir prie ko as apgavikas nes jei pirktum man reiketu 2 sms 4 lt ir visu likusiu nes acc maziau negu 4 lt neduosiu.Nes keturiu lt man reik unbanui cionkes.lt www.cionkes.lt kur banu sarasas pamatysit mane sos mustangas ir isitikinsit ;)

Ir kas? Yra visokiu žmonių, už tokia sumą, nemanyčiau ar kažka būtum davęs, sakiau mainom į domenus, bet pradėjai kažka apie 4LT pezėti.

(redaguota)

[22:04:16] ̿ ̿|̿ ̿ |̶ ̶ ̶ ̶| |̶͇̿ ̶͇̿ ͇̿_ edgaras :.: nu dw :/

[22:09:48] ̿ ̿|̿ ̿ |̶ ̶ ̶ ̶| |̶͇̿ ̶͇̿ ͇̿_ edgaras :.: Matos koks tu patikimas.

[22:10:13] ̿ ̿|̿ ̿ |̶ ̶ ̶ ̶| |̶͇̿ ̶͇̿ ͇̿_ edgaras :.: Mnao nick ne Edgaras Cabres tu galvoji as toks durnas?

[22:10:23] ̿ ̿|̿ ̿ |̶ ̶ ̶ ̶| |̶͇̿ ̶͇̿ ͇̿_ edgaras :.: Kad pasakyciau tokiam lohui?

Vien iš tavo žodyno, matosi kas tu per žmogus esi.

Redaguota , nario Conrado
  • Teigiamai 1

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4798 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

Skelbimai

• Sukurti naują...