Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4786 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

O tu galvoji visi yra tokie žalkos , kad tik už pinigus padaro toki darbelį , dėja ne visi tokie kaip tu.

Urode, ne vieno darbo prašai. Tad čiauk savo žabtus :)

Taigi reikėtų pora GFX darbų , visų pirma headerio

Kaip sakau, patys viską nemokamai nori gauti. O kai pardavinėja savo šūdinas paslaugas, ar daiktus milijonų prašo.

Redaguota , nario Dr. Kritikas
  • Teigiamai 1

8gHUMz7.png
Pirk žaidimus G2A.com pigiau: čia | Pirk žaidimus Kinguin.net pigiau: čia

Urode, ne vieno darbo prašai. Tad čiauk savo žabtus :)

Kaip sakau, patys viską nemokamai nori gauti. O kai pardavinėja savo šūdinas paslaugas, ar daiktus milijonų prašo.

žinok pats *Myliu SuperGames.lt* tampi su tais savo nesamoningais postais , sunku už reputacija padaryti ane?

League Of Legends : HollyLT

O tu galvoji visi yra tokie žalkos , kad tik už pinigus padaro toki darbelį , dėja ne visi tokie kaip tu.

Įsikalk sau į galva, kad niekas tau nedarys gero darbo už dyka, yra tokiu kurie nemokamai daro, bet tas darbas bus eilinis nuvalkiotas darbas.. Piešiau dizainus už dyka ir visa kita š kol nemokėjau normaliau ką nors padaryti, išmokes dar piešiau ir labai pasigailėjau. Kam gaišti savo laika jeigu gali per tą laiko dalį padaryti kam nors kitam kuris tau sumokės. :)

Kam tapati klausima vėl uždaviai, jeigu jau į jį tau atsakė Kritikas?

Ai yra čia žmonių, kurie nelabai supranta ką rašo. Rašo tiesiog, kad parašytų kažką ir viskas, galbūt pasiseks protingam pasirodyti.

• Teigiamai 2
  • Neigiamai 3

8gHUMz7.png

Ai yra čia žmonių, kurie nelabai supranta ką rašo. Rašo tiesiog, kad parašytų kažką ir viskas, galbūt pasiseks protingam pasirodyti.

Tai čia aš rašau ,kad tik parašyt ? Tai tu čia rašai , nemanai ? Kad ir šioje temoje , rašiai nors žinojai , kad nieko nedarysi. Poto dar pradėjai kelt konflikta temoje , tad patylėk ir nusileisk čia ant žemes. Nebūtum rašes , manau ir postų šioje temoje nebūtų buve ,kurie čia yra visiškai nereikalingi.

• Neigiamai 1

Mažiau tu čia man knisk protą. Padėliojai tos - Reputacijos ant mano pranešimų su kitu savo vartotoju ir būk laimingas. Įsivaizduok, kad kažkas tau pritaria. :)

Ir pabaigai, patarimas: Neuždavinėk tų pačių durnų klausimų į kuriuos jau seniai buvo atsakyta.

• Teigiamai 2

8gHUMz7.png

Mažiau tu čia man knisk protą. Padėliojai tos - Reputacijos ant mano pranešimų su kitu savo vartotoju ir būk laimingas. Įsivaizduok, kad kažkas tau pritaria. :)

Ir pabaigai, patarimas: Neuždavinėk tų pačių durnų klausimų į kuriuos jau seniai buvo atsakyta.

Patarimas tau ateičiai , nesikišk į temas , kur tau nereikia , supratai ? Ačiū.

• Neigiamai 1

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4786 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...