Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4807 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• Atsakymų 46
  • Sukurta
  • Paskutinis pranešimas

Top rašytojai šioje temoje

Aktyviausios dienos

O man sancio jau pradejo iki gyvo kaulo uzknisti, pakalbejau kaip su zmogum viska norejau kad man sukoduotu per nauja dizaina, sako tyngiu. Tai ir eina *Myliu SuperGames.lt* tegu tokie koduotojai. (Siuliau ir litus..)

:D Heh. Taip tingynis esu, žinau Adomas tau perdarinėja. Kai žmonės rašo su normaliais pasiūlymais po 30LT tada ir dirbu.

Taip čia iš mano darbu nuotrauką. Senumo gal 2savaitės. :) Nedirbu su PDO, neesu pro PHP programuotojas. Kiek žinau tiek užtėnka.

Man labiausiai akis bado tas   (daugybė jų). Taip pat bado akis lietuviškos raidės su html kodais :s.

Šiaip iš tiesų taip, ir aš kiek moku tiek užtenka, kad padaryti gan daug. :D

Žinoma, galutiniam rezultate nelabai matos, bet akis bado bado

Man labiausiai akis bado tas   (daugybė jų). Taip pat bado akis lietuviškos raidės su html kodais :s.

Šiaip iš tiesų taip, ir aš kiek moku tiek užtenka, kad padaryti gan daug. :D

Žinoma, galutiniam rezultate nelabai matos, bet akis bado bado

taip naudoju. HTML kodu lietuvisku raidziu idedu, nes 50% lietuvos gyventoju kompiuteriai neskaito paprastai parasytu LT raidzius :) Meta simbolius neaiskius.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4807 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...