Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4774 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Manau turėtų ant pc išleist. Visgi per didelis projektas kad palikt tik ant consolių. Bet kita vertus, R* gali paaukot pelną kurį gautų nuo pc ir atkeršyt piratams už kitų GTA crackinimą, t.y. net neišleist ant pc. Žodžiu - pamatysim.

Neišleidimas ant PC šio žaidimo bus katastrofa Rockstar Games'ui :) Nes consolių ne tiek daug turi kiek kompiuterių :) Tai kad jei išleis ant PC tai PC žaidimo versiją bus 2x daugiau nupirktu CD originaliu diskų negu ant consolių :)

Neišleidimas ant PC šio žaidimo bus katastrofa Rockstar Games'ui :) Nes consolių ne tiek daug turi kiek kompiuterių :) Tai kad jei išleis ant PC tai PC žaidimo versiją bus 2x daugiau nupirktu CD originaliu diskų negu ant consolių :)

Tikrai nebus tokia katastrofa kaip tu įsivaizduoji. Esi girdėjęs apie Red Dead Redemption? Taip pat labai geras žaidimas, taip pat visi tikėjosi pc versijos, bet R* ją išleido tik ant consolių.

3113187470.png

Tikrai nebus tokia katastrofa kaip tu įsivaizduoji. Esi girdėjęs apie Red Dead Redemption? Taip pat labai geras žaidimas, taip pat visi tikėjosi pc versijos, bet R* ją išleido tik ant consolių.

Šitą kai tik išėjo žaidžiau ant xbox ir labai kažkuom patraukė mane šitasw žaidimas. Laukiau, bet taip ir nesulaukiau pc versijos.

Ir nebuvo tiek pardavimu, kiek būtų jei išleidęs į pc. :) Dauguma PC turėtoju perką CD diskus. Pavydžiui aš, viska perku iš steam, arba siūnčiu iš interneto, kai pvz. žaidimas be MP režimo tai piratinę siūnčių.

Groove St & Ballas :kiets:

Ne, to jau tikrai nebebus.

tai kad drabužius ir ant gta 4 buvo galima keistis.

Ten buvo labai minimalus jų pasirinkimas. Ir šiaip jie kainavo po pora $, o per misijas gaudavai labai daug. Nebūdavo kur jų išleisti.

http://www.computerandvideogames.com/404351/gta-5-new-details-character-switching-skill-systems-and-more/

Čia galit paskaityti detaliau, kiekvienas veikėjas turės kažkokių specialių sugebėjimų ir kiekvienas kažkur bus geresnis, kaip jo specialybė. Įsiminiau Trevor - adrenalino fanatikas - todėl jis man ir patinka :D.

76561198082478871.png

Su manim galite susisiekti discord'e (discord tag: nJoy.#1654) arba steam'e (https://steamcommunity.com/id/inspect1997)

Ir nebuvo tiek pardavimu, kiek būtų jei išleidęs į pc. :) Dauguma PC turėtoju perką CD diskus. Pavydžiui aš, viska perku iš steam, arba siūnčiu iš interneto, kai pvz. žaidimas be MP režimo tai piratinę siūnčių.

Tame ir esmė, kad dėl tokių nelegalių siuntėjų kyla mintys dėl PC išleidimo. Konsolių žaidėjai nuperka daug didesnę dalį negu PC, tad ir pagrindinė rinka yra konsolės.

Tame ir esmė, kad dėl tokių nelegalių siuntėjų kyla mintys dėl PC išleidimo. Konsolių žaidėjai nuperka daug didesnę dalį negu PC, tad ir pagrindinė rinka yra konsolės.

Heh, jei MP režima padarys kad veiktu tik nupirkųs žaidimą, tada tikrai daug žmonių pirks, ir daug daugiau bus pirkėjų. Nes nemanau kad consolės tokios populiarios. Jų turi maža dalį žmonių. Pavydžiui aš turiu xbox bet aš į šiukšliudežė išmesiu, nes nahuj nereikalingas :D Kai turiu 4kompus, vienas iš kuriu monsta su intel i7 8GB ram 3GB vaizduške.

Heh, jei MP režima padarys kad veiktu tik nupirkųs žaidimą, tada tikrai daug žmonių pirks, ir daug daugiau bus pirkėjų. Nes nemanau kad consolės tokios populiarios. Jų turi maža dalį žmonių. Pavydžiui aš turiu xbox bet aš į šiukšliudežė išmesiu, nes nahuj nereikalingas :D Kai turiu 4kompus, vienas iš kuriu monsta su intel i7 8GB ram 3GB vaizduške.

O_O holy mother of computer engineer

Į PM kur gyveni, geriau man tą xboxą perleisk :D

3113187470.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4774 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...