Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).
Mes laikomės BDAR (Bendrojo Duomenų Apsaugos Reglamento) ir neteikiame jokios informacijos projektų/serverių administracijai apie narių parduodamus projektų/serverių turtus.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4388 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki,kagi daug laiko negaišiu,tesiog išparduodu viska,jau pavasaris o pc nėra laiko pažaist,vasara išvis mest kompa lauk kad nematyt jo. Savaitgalis taip greit praėjo kad per ji vos 1h pabuvau prie pc.

1. Steamas: http://www.part.lt/i...48e6e823379.png

2. Sarg.lt Acc per kontaktus foto atsiūsiu,480k xp,verslas 840lt/min su vip,10mln,algoj kažkiek,225kred,vip dar kažkiek atrodo,Buwo 2car Infernus ir Premier su 6k rida,tačiau vienas nuscamino mane ir pawoge mašinas. Wagies skype: oskaras60

3. Hostingas liko 96d+gm žmonių kiekis būna apie 10.

4. Skype su 400 kontaktų.

Atsiskaitymas: Geriau būtų bankų,bet tinka pap/sms

Kaina iš tiesų kainos tikslios negaliu visų nusakyt bet su pirkėjais susitarsim kaina daug nesieks,jum bus geriau pigiai ir man bus geriau kad parduota bus. (Būtų gerai greičiau hostinga parduot nes jo laikas bėga)

Kontaktai: Skype: bmwfan1st

[email protected]

Redaguota , nario Kent~
c0fa629835898842546be5bb711a7ea1485.png

Guest Ernish

Oi tu kent pervedei litus?

Guest Ernish

Kur irodymai?aš tawęs wisiškai nepažystu,žinau kad kažkada norėjai pirkt skype mano kažkuria bet neturėjau kur siust sms tai nepardawiau,taip kad nesvaik čia. "Apipiso" Graudus esi,reputacijos prisiwares..

taigi pirkai mafijos karu acc predatorLTU

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4388 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

Skelbimai

• Sukurti naują...