Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).
Mes laikomės BDAR (Bendrojo Duomenų Apsaugos Reglamento) ir neteikiame jokios informacijos projektų/serverių administracijai apie narių parduodamus projektų/serverių turtus.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4829 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Dabar apžvelkime šiuos skypes. Kiekvieno skypes registravimo prašo gmail, su juo galėsite atsigražinti skype. Čia tas pats kaip: Aš parduodu skype su 1380 skype kontaktų, daugybę samperių, ir už kokius 5LT. Atrandu pirkėją, jam parduodu o paskui atsigražinu per kokia 1 diena, ar net trumpiau. Tas žmogus kuris perka skype ir jo netenka susinarvuoja, o tas kuris atsigražino laimingas kad įėjo 5 litais į pliūsą.

Pagal mane aš sakau net nepirkit jokių skype, nes gali drąsiai atsigražinti. Būkite gūdrūs.

[10:34:59] . sako: Sveikas,gal reikia pagalbos su web?

[10:35:17] Tautvis sako: Labas, ne nereikia.

[10:35:30] . sako: Sekmės žlungant ;)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4829 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

Skelbimai

• Sukurti naują...