Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4399 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

8/10, truksta pagrazinimo!

Ačiū .

Langai vienas ant kito, vėliau ten kur lektuvai bus, ten danga mirkčiuoją ir pats vgelgup mirgčiuoją. Nelabai tinkama vieta.

Geresnės vietos neradau , nes nenorėjau imt kur jau yra kituose serveriuose padaryta. Mirkščiuoja todėl , kad yra lygi danga.

Tingėjimas mapinti....... 4. Klaidų pilna, vaizdo gražaus nėra.

Pasistengsiu kitą kart.

5/10

Ačiū už nuomonę, bet argumentų prašyčiau.

normal . 7

Ačiū.

Su SuperGames.lt nuo 2013.01.24

Žmogus savam stiliuje!

Sveiki, mana vards - Alfreduks.

Sumapinčiau taip, kad nemirksėtų :P:kiets:

Pritariu,nes nemanau ar malonu jei serveryje ateini kažkur ir mirguliuoja.

Ir išvis nafik mappint su tuo mta,geriausia su Map Construction,sumappinsi lygiai,be mirgčiojimu,bei išvis bent jau man su Map Construction pasidarė lengviau mappint nei su tuo mta,mta bent jau aš įjungiu tik dėl barrier tu objektu nes per editor jie būginasi,bei interjerams,nu o kitiems darbams editor yra kaip tik :)

STEAM ID: alek0717
76561198155908169.png

Pritariu,nes nemanau ar malonu jei serveryje ateini kažkur ir mirguliuoja.

Ir išvis nafik mappint su tuo mta,geriausia su Map Construction,sumappinsi lygiai,be mirgčiojimu,bei išvis bent jau man su Map Construction pasidarė lengviau mappint nei su tuo mta,mta bent jau aš įjungiu tik dėl barrier tu objektu nes per editor jie būginasi,bei interjerams,nu o kitiems darbams editor yra kaip tik :)

Na gal tavo ir tiesa, bet jei moki su mta gerai mappinti tikrai gali sudėti objektus taip, kad nemirguliuotų ir pnš.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4399 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...