Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4406 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, taigi pristatau visiškai naują SAMP projektą - SFUG.lt San Fierro Unikalus Gyvenimas. Šiame serveryje bus padaryti unikalūs darbai, sistemos bei mapp darbai. Serverio startas maždaug bus už 1mėnesio, tačiau forumas jau veikia ir galite eiti registruotis. Mūsų tikslas dabar - 50 narių, o vėliau bandysime plėstis. Serverio valdžia : Carlos_Fernandez - Žmogus, be kurio nebūtų šio projekto. Jis atsakingas už DSA ( Direktorių Sąjungos Asosiacija ), pružiūrėti Unban, administraciją bei VIP narius, taipogi atsakingas už paslaugas. White_Master - scripteris bei webberis. Šis serveris išskirs sistemos bei mapp darbais, kurie yra daromi nuo 0. Jeigu tikrai esate SAMP mėgėjas, tai prašau jūsų užsukti į šį projektą, kadangi mes esame visiškai nauji. Mes naudojame IPB 3.4.3 versiją.

Šiandien bus paskelbti pirmeji atnaujinimai bei vyks atranka į direktorius. Suprantu, kad SF viskas vyksta, tačiau taip jau gavosi... Fernandez, serverio savininkui - 22 metai. Sumušus 50 narių forume, bus įvairūs prizai. Taigi, jeigu esate tikrai šaunūs žmonės, ateikite į serverį ir užsiregistruokite. Mūsų rekordas buvo - 90 narių, tačiau buvo forumo tvarkymai ir teko viską iš naujo perdaryti. Dabar tikslas - 50, kadangi yra naujas forumas, dizainas ir viskas kitą. Serveris yra GRP stiliaus, o tai reiškia, kad ekonomika bus kitokia. Mes greitu metu turėsime TeamSpeak serverį. Jeigu patiko jums projektas, kvieskite į skype - sfug.administracija arba www.sfug.lt ir ten rašykite nuomones apie projektą. Ačiū visiems. Su pagarba SFUG serverio savininkas Carlos_Fernandez. Beje, dar vienas dalykas, kad nebūtų nesklandumų. Jeigu norėsite registruotis forume, dėkiės Vardas_Pavardė, kadangi tokios yra taisyklės. Greitu metu aš žadu rinkti prižiūrėtojus į adminstracijos bei VIP, kadangi aš irgi turiu darbo, o moderatorius renka White_Master. Taigi, laukiu jūsų nuomonių apie šį projektą, ačiū. Tikrai, mes visa

širdimi atsižvelgsime į jūsų pageidavimus ir stengsimės juos išpildyti. Mes, serverio savininkai iki naktų dirbame, kad tik jums sukurti puikų projektą. Kreipiuosi į visą supergames.lt auditotiriją, kad atsižvelkite į mūsų pastangas, rašykite idėjas bei pasiūlymus, o mes stengsimės tikrai juos išpildyti. Jūsų prašymai, norai - mums įsakymas. Kadangi, mes esame naujas projektas, todėl ir norime palikti gerą įspūdį tiek lankytojais, tiek serverio sistemomis bei mapp darbais. Tikiuosi ne per daug čia išsplėčiau. Kolkas apie serverio atnaujinimus nieko nežinau, tačiau kai bus prisijungęs scripteris, pažadu, kad bus parašyti pirmieji atnaujinimai apie projektą. Dabar šiek tiek apie paslaugas : Paslaugos bus padarytos maždaug už 2-3 savaičių, kai beveik bus baigtas serveris. Serveryje aš, kaip serverio savininkas pažadu daug linksmybių bei eventų tik dėl jūsų. Pažadu, kad nebūsiu toks savininkas kaip kitų projektų, kuriems rūpi tik pinigai. Aš pažadu jums, kad labai aktyviai stengsiuosi jums padėti ir panašiai, o nebūsiu AFK visą dieną. Taigi, čia toks būtų mano pažadas, jeigu turite priekaištų rašykite į skype - sfug.administracija arba forumo šaikykloje. Aš visas pažadu dėl jūsų atiduoti visą save nors ir kiek tai kainuotų. Per serverio startą bus labai didelė šventė ir įvairūs prizai tokie kaip : Unikalios mašinos (SandKing, Hotring ir panašiai). Serveryje bus IV lygių administratoriai. IV lygio administratorių turės savininkai bei globalūs moderatoriai. Šiame serveryje už paslaugas galite nesukti galvos, kadangi paslaugos jums

užsidės automatiškai, tiesiog, jums reikės parašyti žodį - /atsiimti ar kokia ten komanda, nežinau. Ir tikrai, stengsiuosi į viską žiūrėti labai rimtai bei padėti jums kiek tik galėsiu. Tik prašau jūsų, padėkite mums sumušti tą rekodą, kurio laukiu tiek aš, tiek visi kiti forumo lankytojai. Jeigu turite trūkumų forumui, tikrai nebijokite rašyti bei kritikuoti. Mes tikrai pabandysime ištaisyti klaidas. Forume dar nėra sukurta daug temų, kadangi trūksta narių, o šiandien kaip tik bus renkami moderatoriai už tam tikras skiltis moderuoti ir tada mes būsime jums labai dėkingi. Dabar galiu šiek tiek prisistatyti apie save. Esu Tautvydas, esu iš Kauno, man 22 metai. Dirbu inžinerijos ir mechanikos firmoje, o jeigu norite išsamesnės informacijos, rašykite į PM. Aš visiškai suprantu, kad yra daugiau gerų projektų, tačiau ateikite ir pas mus, pažadu, kad tikrai nebūsite nuskriausti, nes visi esate lygūs ir nesvarbu ar tu esi pažįstamas, ar draugas, tai nieko nereiškia, nes po to taip ir yra prarandami lankytojai. Taigi, ačiū visiems, kurie bandys registruotis forume. Didelis jums ačiū tiek nuo manęs, tiek nuo SFUG.lt administracijos. AČIŪ!. Neatsukite mums nugaros, nes mes dėjome dideles pastangas į šį projektą ir teko nemažai pinigų pakloti, kad tik įvykdyti visus lūkesčius, kurie yra reikalingi. Labai būčiau dėkingas ir tikrai aš jums padėsi ir asmenininais reikalais tik prašykite. Aš nesu žmogus, kuris neatrašo į skype po 2 dienas, aš stengiuosi būti prie skype ir atrašinėti į jūsų pageidavimus bei norus. Rašau šitą aprašymą,

kad tik įtikinti jus, kad mes stengiamės dėl jūsų visų. :) Mes tikrai labai daug laiko skyrėm šiam projekui ir norime, kad jūs jį įvertintumėte, nes mums labai reikalingas jūsų palaikymas bei jūsų idėjos, nes mes turėti gerą serverio startą. Jeigu esate šaunūs draugai bei geri žmonės, maloniai kviečiu į savo projektą. Su visa pagarbą, Carlos'as. :)

Darbai :

Šerifo departamentas

Medikai

AutoServisas

Kontrabandininkai

Armija

FTB

SWAT

Su pagarbą Martynas_Getta

Redaguota , nario Justas_Han*

350x20.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4406 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...