Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4407 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki visi taigi nusprendžiau mokintis Visual Basic programavimo kalba, pagal pamokas padariau savo pirmajį darba, kuri ikelsiu truputį vėliau, nes dabar esu ne namie.

Taigi norėjau paklausti gal kas nors irgi mokinasi tokia kalba, arba norėtu pradėti? Kalba tikrai nera labai sudėtinga, pamokų lietuviškų tai nelabai daug, bet anglišku yra, labai gerai paaiškinančiu.

Ir klausimas pas mane toks, ar su Visual Basic (vien tik) galima būtų sukurti kanors, nu pvž net ir kokį WAP žaidima? Čia ir taip manau būtų praktika, o vėliau tai ir sudėtingėsniu darbu imčiausi.

• Pilnas pavadinimas : Visual Basic 2010 Express

• Programa užėma 2.5 GB.

• Asmeniškai aš, mokinuosi iš šio kanalo :

(redaguota)

Aišku, tai nieko su virtual basic nesukursiu ;// SU kuo galima pradėt programuoti , kad irgi galima būtų kokį nors projekta padaryti?

Žiurint ko tikslai tau reikia, jei tu nori tik programuot ismokt tiks betkokia kalba kuria pasirinksi jei nori projektus kurt tai cia jau detaliau reikia. Redaguota , nario -amxxL-

Ieškau art piešejo žaidimui pasiūlymus į skype: xdjx1x.

Na pavyždžiu WAP sukurti, kokia programavimo kalba tiktu?

Bėja, tai su Visual Basic nieko ypatingo nesukursiu? Arba gal galėtum pasakyti, kokie projektai buvo kuriami su juo, ar jis visai beviltiškas(visual basic)? :D

Visual Basic Microsoft kompanijos kurta kalba nelabai zinau apie ja bet irankiams kurti gali ir tinkama bet jei nori wap zaidimu rinkis php MySQL html ir kitas nesamones. o Jei zaidimus ant windows C#, C, C++ ir pan. arba naudokis UDK.

Ieškau art piešejo žaidimui pasiūlymus į skype: xdjx1x.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4407 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...