Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ka daryt?

Guest supergames.lt botai jus.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4431 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Guest s0q`

Sveiki visi ka daryti jeigu mano kompas kaistas is oro karocia vakar zaidziau ilgai bet isjungiau tikrai per nakti siandien dar palikau galvojau atves ikisau i saldytuva net :DD btet nk nepadejo laukiau laukiau atveso ijungiau vel uzkaista greitai kas ten yra meginau su surbliu prapust viska vistiek ne bet biski leciau uzskaista.. padekit ka daryt?

Guest s0q`

Procesoriaus ausintuva paziurek, gali buti kad jis neijungtas, arba neisvalytas gerai, or maybe sugedes.

Anyway kai sake kazkas, termopasta pabandyk. Jei nepades proco ausintuva keisk, arba panaudok patarimus kuriuos sakiau

nieko gero apie pc neismanau kur tas ausintuvas yra? paiskintum tikrai atsiliginciau *Myliu SuperGames.lt* kaista jau kambary pirtele pas mane,
(redaguota)

Man rodos jis čia trolina... Jeigu loptopas, nieko nepadarysi. Vežk, kad tvarkytų :)

Netiesa

BEJA PC LOPTOPAS ASUS reiketu daugaiu info apie pc rasykit pasakysiu

Geriau nuvezk pas koki nors kompiuterista ir tau jis isvalys, nes laptopa pats buvau kelis sykius vales tj uzsiknisimas.

Arba naudok video

Redaguota , nario Solo
Guest s0q`

Procesoriaus ausintuva paziurek, gali buti kad jis neijungtas, kur cia reik ziuret?

Kompa atsidarius ir įjungus, bet tu sakau geriau nelysk, vežk kompiuteristams, kad ir kokie druniai jie bebūtų vistiek jie tau sutvarkys...

76561198082478871.png

Su manim galite susisiekti discord'e (discord tag: nJoy.#1654) arba steam'e (https://steamcommunity.com/id/inspect1997)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4431 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...