Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1960 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• Parašė po 2 savaičių...

Ir kas gali paaiškinti, kaip toks projektas kaip SAVG pasiekė tiek daug sakyčiau, kadangi modifikaciją naudoja štai šią. Niekad netikėjau, kad editais galima sukurti projektą, kuriame lankytusi bent 100 žaidėjų forume kas dien.. Iki tos akimirkos, kai išvydau tą projektą, maniau, kad Lietuviams reikia unikalumo, kažko išskirtinio, kad būtų įdomu žaisti, tačiau dabar jau pasimečiau, nesuprantu ko reikia, kad taptum populiarus projektas? :D Pažiūrėjus skilty "SAMP Projektai" vos ne kiekvienoje temoje gali pamatyti komentarą "Nieko unikalaus". Kiek projektų išsiskiria savo unikalumu ir juose žaidžia mažai žaidėjų. O čia paėmė paeditino, pakeitė dar net nevisus mapus, kažkiek sistemų įdėjo naujų ir jau tapo populiarūs. Nebesuprantu aš jau čia nieko :D Gal ir man paimt paeditint kokią modifikaciją, o vdrug kažko pasieksiu :D

Ir kas gali paaiškinti, kaip toks projektas kaip SAVG pasiekė tiek daug sakyčiau, kadangi modifikaciją naudoja štai šią. Niekad netikėjau, kad editais galima sukurti projektą, kuriame lankytusi bent 100 žaidėjų forume kas dien.. Iki tos akimirkos, kai išvydau tą projektą, maniau, kad Lietuviams reikia unikalumo, kažko išskirtinio, kad būtų įdomu žaisti, tačiau dabar jau pasimečiau, nesuprantu ko reikia, kad taptum populiarus projektas? :D Pažiūrėjus skilty "SAMP Projektai" vos ne kiekvienoje temoje gali pamatyti komentarą "Nieko unikalaus". Kiek projektų išsiskiria savo unikalumu ir juose žaidžia mažai žaidėjų. O čia paėmė paeditino, pakeitė dar net nevisus mapus, kažkiek sistemų įdėjo naujų ir jau tapo populiarūs. Nebesuprantu aš jau čia nieko :D Gal ir man paimt paeditint kokią modifikaciją, o vdrug kažko pasieksiu :D

Kadangi ateina ten jie, pamato, kad dideli skaičiai ir pasilieka..

CS:GO FRAGMOVIE

Jeigu susikursiu svetainę, pasiimsiu LTG modifikaciją, padarysiu stiprią ekonomiką, visi svaidysis litais, kažkaip abejoju, jog žais pas mane kažkas. :D Reikėtų sukurti temą su šia diskusija, man labai įdomu :D

lauksiu tavo išsireiškimo :) jei nori turėt žaidėjų - visas kainas padaugink iš 10. Dideli skaičiai - didelė kompanija :)

CS:GO FRAGMOVIE

Ir neturi būt "User Files" kodėl manai, kad MySQL surištoje Modifikacijoje yra "User Files"?

Komentuojat tik tam kad kometuoti, nors net neturit žalio supratimo apie tai. Bent jau sprendžiu iš šio pranešimo. Tai jeigu jau surišta su mysql tai jau User Files būti negali. What the fuck? Kiek iš platintų modifikacijų matosi, kad iš 90% surištų su mysql, daugelį dalykų daro ir saugant failus į Scriptfiles. Gi tas MySQL suteikia daugiau funkcijų, bet tai nereiškia kad viską ir ten reikia daryti. Tik kad patogiau.  

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1960 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...