Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4842 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

6c5a22f1aea0047df7fc17e94f4ade36934.png

Lietuviskas Narsyklinis Zaidimas

Tinklalapis: www.tautos.ql.lt

Greitis: x500

Apie zaidima:

Zaidime bus 5 tautos

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Laukuviniai

dboor.jpg

Vieni is geriausiu jie nieko nebijo ne kraujo nei nieko.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Arabai

arab.pngKerstingiausia tauta is visu. Labai atkaklus

Romėnai

roemer.jpgGeriausiai pradedantiesiems musu zaidėjams

Galai ir Germanai

germane.jpggallier.jpgDvi tautos kurios tinka patyrusiems zaidėjams

Apie zaidima:

Zaidime jus ikuriate kaima, statote namus uzsiiamte zemdirbyste,medininkyste,molio gavimu,darbu kasyklose

Jusu kaime vis dauges zmoniu juos turesite ismaitinti!

Kai jau gerai busite isikūre galesite pradeti gamintis kariu kurti naujus kaimus ir puldineti kitus.

Zaidimo tikslas:

Tapti pirmu ikurti daugiausiai kaimu!

Kelios nuotraukos is zaidimo:

Taip atrodys kai jus pazaisite kelias valandas

travian-vesnice.jpg

Taip atrodys kai jus zaisite savaite ar daugiau

wonder-of-world3.jpg

• Teigiamai 2
  • Neigiamai 4

subwoofer-animated.gif

Taip atrodo kad tie laukuvininkai čia kaip spartiečiai visus iškapoja? :DD

POXUI. "Laukuviniai" Mano sugalvota gentis, nes tai mano miestelio dalis paimta ir pridėta galūnė, tai yra mano žodi, todėl jie kopina urodai, nesugalvoja savo, būtina kopint mano tai kas buvo pas mane serveryje.

P.s man poxui kad ir kiek tu giedriau mėtysi man -r3p už tiesą su savo multiacc.

• Teigiamai 3

JM-Travi.LT - PARDUODU!

ScPigiau.us.lt - WAP PASLAUGOS KEKVIENAM!!

tumblr_mj2r8oeJH31qdrzxno1_500.gif

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4842 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...