Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4826 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

:D Su čytais tai pasikėlęs ? :o daug pasaulyje tokiu nemanau kad tu gali žinot ar žmogus pasikėlęs jei jis per kompą ir vpš vien nuo čytu kaip gali žinoti :D graudu...

Žinojau kad tavim neverta pasitikėt,nemanau kad kas pasitikės tavimi daugiau kadangi jau nuo seniau tai žinojau dabar yra visi irodymai ir tikrai nemanau kad kada nors būsi normalus ir reikalus tvarkysi kaip žmogus o ne grasinsi ir nulaužinėsi materialius daigtus vienas žodis "UŽAUK!"

žinok,man nelabai įdomu,ką tu čia pezi..

parodyk Licenzijos pirkimo dok. :)

Skype - noed98

Kam tau jo ? ir ne apie tai kalba eina ;D ir aš nieko nepezu ne tavo "kalibro" žmogus esu.kad suokčiau visiem ir panašiai.

P.S Pas tave buvo atvaževę kažkas ? :D keista nes kalbėjai su tais du******** :D

Supranti,jei tu išsiuntei tą "cert.lt " laišką,tu pats gausi baudą 150 Litų gal daugiau arba mažiau.

Neaxujielink ir nesigink,Rodyk tą dokumentą,tada patikėsiu o dbr tavo IPB buvo nelegalus 99 % :)

Skype - noed98

Krc viskas buvo taip -

Norėjau nuleisti ant žemės Laidofilą,ir pradėjau pist protą jog jo forumas bus hacked,ir Kompe bus keylogeris,jis kaip mažas vaikas patikėjo,ir ištrynė forumą.

Išsiuntė laišką Cert.lt Kurio dabar pats turėtų bjoti nes naudojo nelegalų dalyką. Kad tu pats išsigandai,ir man palagino ACP kuriam nieko nespėjo padaryti nei carl nei kas,forumas veikė kaip veikęs. ir buvo ok. Tu padarei per greitą sprendimą ir ištryniai forumą :)

Pats dabar Turi bjot Cert.lt arba Cyberpolice.lt Kaip mane gazdinai :)

Nes nei Carl,nei aš nieko nepadarėm :) ir nelabai turi įrodymų :o

Skype - noed98

:D Jei mokėtai su IPB mokėtai ir koduot ir programuot bent kruopelytę....

Sakai man kaškas bus nuo cert ir cyber ? :D nemanau.

Koduot IPB tu durnas??? Niekas koduot beveik nemoka. Nei Dj rap nei tu nei kažkas kitas

ką pažystu tai Erpis moka. o kas kitas koduoja neįsivaizduoju,bent negirdėjes. Aš moku HTML kažkiek,bet dizainų nekoduoju.

ir IPB viską padaryt. ir tikrai be pamokų kaip tu darai :) jei nemoki nei paprasto skaitliuko įdėt į forumą,prašai mano pagalbos su IPB :)

Skype - noed98

Nenolifinu supergame :D labai nori draugu kad vėl prikimbi,ne apie IPB kalbėjau ipb ir neina koduot ipb dizainus pačius reikia programuot :) klausiau tavęs pats bandžiau kažkodėl nėjo ir tiek aš su ipb ne ką ir dirbu :) Peace OFF !

Labai draugų noriu? aš ne per Laidą draugų ieškau kaip tu..

Aš nekimbu bet jei kalbam tai kalbam o ne vidurį pokalbio,išeinam :)

Skype - noed98

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4826 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...