Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4417 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki mieli Supergames.lt Lankytojai,nariai

šiandien noriu pristatyti dar vieną puikų SA MP projektą

next-life.lt

Tikiuosi jums patiks aprašymas,ir užeisite pas mus!

c28e0f5cd0ba3eceb9e09e776f795825319.png

---==Taigi Keli atnaujinimai ==---

GT Sistema mašinoje -

---=== Apie Savininkus ==---

Paulius_Kybai - Reputacija nekokia,bet jis tikrai pasikeitė,ir projektą daro tikrai puikų!

Kent_Orest - Dar vienas savininkas,puikiai atlieka savo darbą,šaunus,padedantis!

NeoD_Saulius - Na tai aš,aš tik Darau tinklapį,bei prižiūriu administratorius

---== Prižiūrėtojai/Padejėjai ==---

NeoD_Saulius - Tinklapio kūrėjas,Administratorių prižiūrėtojas

Arme_Help - Script Padejėjas,puikus žmogus,puikiai išmano savo darbą!

---== Moderatoriai ==---

The_Arnas - Forumo Moderatorius,aktyvus bei padedantis,visada jei iškilo problemų Klauskite jo!

---== Apie Forumą ==---

Forumo dizainas nėra unikalus (

http://next-life.lt/ ) na bet manau tai nėra didelė problema,pagal mane svarbu puiki kompanija,puiki administracija,ir labai geras serveris!

Forumą kūriau Aš - NeoD_Saulius,forumą stengiausi gražinti,tobulinti įdiegti hook'us ( papildinius ) kad būtų tikrai gražiau bei pagyvintų forumą,forumas nėra pilnai baiktas,dar vis laukiu puikių jūsų įdėjų,pasiūlymų. Jas visas stengsiuosi įgyvendinti ir padaryti forumą dar gyvesnį bei įdomesnį!

---== Informacija Apie patį projektą ==---

Na projektas bus kuriamas kuo unikaliau,miestas bus - SanFierro Kaimeliai! Kodėl pasirinkome Kaimelius?

na Sanfierro,Los Santos,Las Venturas labai atsibodę,norisi kažko kito to ko lietuvoje nėra tiek daug,o jei ir yra tai eiliniai projektai,mes kuriame ne tik dėl pinigų,pagarbos,norime suteikti jums pukią galimybę patirti kitą gyvenimą,turėti 2 žmogų,jį valdyti,bei pasijausti labai gerai!

---== Kita Informacija ==---

na nežinau ką dar jums pasakyti apie šį projektą,tikiuosi [ BETA ] Aprašymas jums patiko,kai gausiu tolesnę informaciją apie Sistemas,visada jums pranešiu! ir atnaujinsiu mūsų reklamavimo tekstą

Na tikiuosi užeisite į mūsų forumą (

http://next-life.lt/ )

Sekmės linki NeoD_Saulius

Aprašymą kūrė - NeoD_Saulius

• Neigiamai 1

Skype - noed98

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4417 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...