Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4444 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki! Norėčiau Jums pasiūlyti labai gerą pasiūlymą :) Tai yra hostingo projektas.

__________________________________________________________________________________________________________________

Trumpai apie jį:

Mūsų tikslas:

Teikti pigiausias, kokybiškas, profesionalias hostingo paslaugas :) Žadu pradėti nuo svetainių talpinimo ir pabaigti su SA:MP, CS, Teamspeak3, VPS, Shoutcast, VDS hostiingu :) Kai įsivažiuosime, stengsimės teikti pigiausias domenų registravimo paslaugas, t.y. tapsime akredituotu .lt domenų administratoriumi. Pagrindinis administratorius .lt domenų: www.domreg.lt

___________________________________________________________________________________________________________________

Kur mūsų hostingas bus talpinamas?:

Pradžioje mūsų hostingas bus talpinamas galinguose dedikuotuose serveriuose (ds), vėliau stengsimės išsinuomoti patalpas ir nusipirkti serverius, bei įsivesti 1GBps interneto liniją.

________________________________________________________________________________________________________________

Gera žinia:

Jau išnuomoti brangūs dedikuoti serveriai, kurie turi 20GB RAM, 1TB HDD, bei 1GBps interneto liniją. Serveriai laikomi Vilniaus duomenų centre, nuomuojami iš www.balticservers.com (www.duomenucentras.lt).

_________________________________________________________________________________________________________________

Vėliau žadame patalpinti serverius ir kitose šalyse, naudojant kolokacijos paslaugą. Norime, kad mūsų projektas būtų globalus.

_________________________________________________________________________________________________________________

Šiuo metu mums reikia rėmėjų, kurie galėtų paspartinti mūsų startavimą. Rėmėjas gaus dalį pelno (žiurėsime kiek žmonių projekte ir dalinsime iš žmonių skaičiaus. Pvz.: pelnas 90lt, projekte 3 žmonės, t.y. kiekvienam po 30lt)

Praverstų ir programuotojai, kurie susidūrę su automatiškomis samp, cs nuomos sistemomis.

Manau dauguma skaitydami šią temą pagalvojote kiek man metų? ar aš rimtai nusiteikęs? kokios jūsų garantijos? paremiu ir ką aš iš to gaunu?

Man yra 16 su puse metų, esu labai rimtai nusiteikęs. Jūsų garantijos: Tikiuosi, kad būsime nuoširdūs vieni kitiems, suprasime vienas kitą, nekils problemų ar nesutarimų. Investuosime pinigus visi, bet polaipsniui mums atsipirks 2,5,10 ar net 100 kartų :) Parėmę gausite neribotas mūsų paslaugas bei pelną :)

Ir pora žodelių pabaigai:

Po truputį, teikdami savo kokybiškas bei pigiausias paslaugas su gera reklama, mes iškilsime į aukštumas ir pasieksime tikrai daug. Projektas tikrai ne dvejiems mėnesiams, kaip dauguma kitų projektų. Mes, tiksliau aš tikrai nusiteikęs iškilti į aukštumas, bei gyvuoti labai ilgai bent penkerius metus :)

Mano kontaktai:

__________________________________________________________________________________________________________________

Papildyta:

Į projektą prisijungė dar vienas žmogus, parėmė 70lt. (Dabar projekte: 2 žmonės)

Redaguota , nario Klausukukasss

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4444 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...