Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4825 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Aprašymas per mažas pgr čiuju nei scriptint nei mapint nemoka nei host nežinojo iškurt pirkt pasake kasnors padejo vapšie nemokat nekurkit man ir tas pac seniau buvau krč visi nemoki nekurk nu pzd galvoju viska išnaujo pradesiu ir va išmokau jau ble per savaite pasiekiau 50 Žaidėju bet serverys prieš mėnesi usidare buvo man dauk reikalu nebegalejau pasirupinti ir uždariau visi i weba skyype kdl kdl nu va gm atidaviau draugui kuris taipat nieko nemoka :)

kaskoks eilinis serveris, parsisiunte gm is kaskur, pajunge ant hosto, pagarba kad bent tiek moki, ateina zmones dalini viska dykai, nera serveryje ekonomikos, zmones daro betka! o seip geriau jau eik zaisti kur nors i koki serveri, esfg.lt sarg.lt sfg.lt uz tuos pinigus kurios isleidai ant hosto geriau butum koke privilegija nusipirkes ir zaistum tiesiog ramei. ne tau kurti serverius. :)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4825 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...