Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4834 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Supranti policija tokiais šūdais neužsima, nes jokios turtinės žalos nepatyriau, kreipsiuos į hostingas.in atstovybę, tada atsiūs, paskutinio jungusio į phpmyadmin IP. Na kažkaip išsiaiškinsiu, bet įtariu čia tie du vaikigaliai su savo neeiliniu projektu - sf-rg.lt, kuris visiems per šikną lenda jau, kopijuotais gm lošia, sako valysim samp nuo šddservių. Mano modfikaciją išvystų apsimyštų tris pirštus ir visus į burną susigrūstų, kurtą apie mėnesį, nors ir GRP. Ne kartą kūriau RPG gamemod'us, bet jie netampa populiarūs, bet kad toki prikolai būtų tai pirmą kartą.

Jeigu gausi ip pasidalink temoje :)

duodu 100 procentu garantija kad kybas priezastis:

Pazvelkit jo tema kur sake kad naikins serverius eilinius.... ir pazekit foto ira vienas ir taspats zodis sudservis kuri kybas paminejo tad ir is to zodzio aisku nes jis ta zodi sugalvojo.

Oho, mes tokie esame "buki", kad nežinom, kad čia jo darbas ! Atleisk, jeigu įsižeidei SG narį, bet už kritiką nepykstama :).

christinanewcopyfa0.jpg

Kybas? Ahaha, tas tai išvis net nemoka DDosu naudotis. Nu gal mogada, su ITExposed.LT pamokom padarė... Nebijok, čia eiliniai "hackeriai" teisingai pasakyti jie yra itexposed.lt asslickeriai :) Taip ju vadiną. O šeip, sudėk apsaugas ir nieko tau nepadarys. Nes jie tie moko turbut SHELL įpisti :D O šeip, LNP.LT ir SF-RG.lt greit ir bus nuchakinti :) Pamatysit, man laikas menturoj praeis, tada ir aš biški pasižaisiu :P

graphic.png

:DDDDDD rado pamoka kaip įsilaužt į IPB, tai fsio haker pro,jums visiem šakės!!!

o šiaip kreipkis į hostingą, manau atras IP to kas taip padarė..

O šiaip jūs su savo auksinėm rankelėm toli neisit su savo laužimais, pamėginkit mano esamp nulaužt, tai tokiem vaikam gerai nesibaigs, koks tolkas laužt kitų svetaines ir naikint turtą už kurį mokėjo pinigus, šiuo atveju ipb licenzija, ne nu jūs dievaži iš medžio iškrite

@CAMELION 

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4834 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...