Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4827 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, manau reikia šiokios tokios pramogos jums supergames.lt nariai, taigi kadangi aš pats turiu MiniMissions serveri ir kol aš buvau išejas i tgp-life.lt mano serveris buvo uždarytas, per ta laika susikure www.lt-mm.lt

taigi manau pamates šia tema www.lt-mm.lt savininkas suklus ir apgins savo garbe nes mano akimis jis mane lenkia labai labai daug.

Koks šios temos tikslas? matyti kaip kariauja 2 serveriai vienas prieš kitą. butu malonu jei LT-MM.LT savininkas pastoviai man duotu i kaulus ir rodytu šioje temoje kas pas ji naujo per paskutini update

taigi kadangi ginu savo serverio Www.sampserveriai.lt MiniMissions garbe aprašysiu jo situacija, manau LT-MM.LT aprašys save pagal tuos pačius kriterijus:

Pavadinimas: Www.SampServeriai.lt //Pavadinimas neatitinka Serverio stiliaus

Web: Bendras webas su SARP.LT

VVP: Yra bet laikinai neveikia

Misiju skaičius: 13Misiju

Port: 7777//bent jau ant čia aplenksiu :D

Hostingas: Privatus 24gb ram serveris

Rekordas: 26 Žmonės

Papildoma info: Yra Ir LT/EN kalbos, stovi PWH radija, /DUK, /kmisija(adminas gali keisti misija), vipai gauna šarvus

Na jeigu kas komentuokit ka dar pamiršau pagal koki kriteriju paminėti savo MM serva, laukiu www.LT-mm.LT atsakymo :shok:

(redaguota)

Man ši tema atrodo beprasmis laiko švaistymas. Ką tu ja nori pasiekti ir įrodyti? Btw:

Pavadinimas: Lithuanian Mini-Missions

Svetainė: www.lt-mm.lt

VVP: Yra + statistikos, žaidėjų top'ai, statusų paveikslėliai.

Misijos: 44

Rekordas: 34 ( http://i47.tinypic.com/34rev44.png ).

Port: 4888 (nesuprantu kokia iš jo nauda? tipo kiec būsi jeigu visi skaičiai vienodi? :D)

Papildoma informacija: daug galimybių suteikiantis VIP statusas: http://lt-mm.lt/foru...vip-privalumai/ , administratoriai gali keisti misijas, detali žaidėjo statistika IG (in game) - /stats, reakcijos testai. Įvairių tipų misijos - zombie, tdm, dm ,race, hitman, police chase, steal the car, destroy the checkpoint, capture the flag. Pagrindiniai anticheat - ginklų, šarvų, hp pasipildymo, pinigų. jetpack. Švarus kodas, per kelias vietas naudojami include su hook'intas callbackais (pvz pinigų, ginklų AC) ir begalė kitų dalykų, kurių neapsimoka net rašyti ;)

P.s. Lukui - patarčiau pasitikrinti internetą, nes kažkodėl žaidėjui vidurkiui (13-20) jokių panašių dalykų nėra buvę ;)

Redaguota , nario uBits

tumblr_m9y8rjhY9u1remv7lo1_500.gif

Man ši tema atrodo beprasmis laiko švaistymas. Ką tu ja nori pasiekti ir įrodyti? Btw:

Pavadinimas: Lithuanian Mini-Missions

Svetainė: www.lt-mm.lt

VVP: Yra + statistikos, žaidėjų top'ai, statusų paveikslėliai.

Misijos: 44

Rekordas: 34 ( http://i47.tinypic.com/34rev44.png ).

Port: 4888 (nesuprantu kokia iš jo nauda? tipo kiec būsi jeigu visi skaičiai vienodi? :D)

Papildoma informacija: daug galimybių suteikiantis VIP statusas: http://lt-mm.lt/foru...vip-privalumai/ , administratoriai gali keisti misijas, detali žaidėjo statistika IG (in game) - /stats, reakcijos testai. Įvairių tipų misijos - zombie, tdm, dm ,race, hitman, police chase, steal the car, destroy the checkpoint, capture the flag. Pagrindiniai anticheat - ginklų, šarvų, hp pasipildymo, pinigų. jetpack. Švarus kodas, per kelias vietas naudojami include su hook'intas callbackais (pvz pinigų, ginklų AC) ir begalė kitų dalykų, kurių neapsimoka net rašyti ;)

P.s. Lukui - patarčiau pasitikrinti internetą, nes kažkodėl žaidėjui vidurkiui (13-20) jokių panašių dalykų nėra buvę ;)

++++++

Ir išviso, kam tokios temos, huh? Jūs man paaiškinkit, prašyčiau :)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4827 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...