Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4838 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, man reikia skripto kas gali numesti uzmesiu 5rep, skriptas butu toks man reikia kad pvz vip spalva butu geltona, o admin zalia, savinko raudona ant nicko turi buti o spalva kad uzsidetum/nusiimtum su komanda /spalva ačiū, dabar pagalbos reikia kaip ikelti į turgu mašinu nauja mašiną ?

Esu padėjas ant tokiu žmonių kurie vaidiną kitais prie laido, o gerbiu tuos kurie suprantą tuos žodžius...

Isimečiau spalvos skripta viska persidariau tas spalvas kaip norėjau, bet metą du errorus ką daryti errorai tokie:

D:\Zaidimai\SANDRESAS\SA GAMEMODAI\GM\gamemodes\TGP.pwn(9726) : warning 213: tag mismatch

D:\Zaidimai\SANDRESAS\SA GAMEMODAI\GM\gamemodes\TGP.pwn(9732) : error 017: undefined symbol "admin"

Pawn compiler 3.2.3664 Copyright © 1997-2006, ITB CompuPhase

1 Error.

Esu padėjas ant tokiu žmonių kurie vaidiną kitais prie laido, o gerbiu tuos kurie suprantą tuos žodžius...

Isimečiau spalvos skripta viska persidariau tas spalvas kaip norėjau, bet metą du errorus ką daryti errorai tokie:

D:\Zaidimai\SANDRESAS\SA GAMEMODAI\GM\gamemodes\TGP.pwn(9726) : warning 213: tag mismatch

D:\Zaidimai\SANDRESAS\SA GAMEMODAI\GM\gamemodes\TGP.pwn(9732) : error 017: undefined symbol "admin"

1 Error.

Mes neesame ekstrasensai, kad atspėtume kas tose eilutėse yra...

Dėl : error 017: undefined symbol "admin"

Pakeisk admin į savo ADMinistratoriaus kintamąjį. Abejoju kad supratai :D

krč eilutės tokios ištaisiau ta admin pridėjau adminlvl ir meta kitokius va tokias nesamones

D:\Zaidimai\SANDRESAS\SA GAMEMODAI\GMz\gamemodes\TGP.pwn(9732) : warning 213: tag mismatch

2 Warnings.

Eilutės :

9726:

if(playerDB[playerid][savininkas] != true){SendClientMessage(playerid, Raudona, "Ši komanda tik pagrindiniam {0259EA}admin'am{ffffff}."); return 1;}

9732:

if(playerDB[playerid][adminlvl] != true){SendClientMessage(playerid, Raudona, "Ši komanda tik {41A317}admin'am{ffffff}."); return 1;}

(redaguota)

if(!playerDB[playerid][savininkas]) return SendClientMessage(playerid, Raudona, "Ši komanda tik pagrindiniam {0259EA}admin'am{ffffff}.");

if(!playerDB[playerid][adminlvl]) return SendClientMessage(playerid, Raudona, "Ši komanda tik {41A317}admin'am{ffffff}.");

Niekas nepasikeis bandyk :

if(playerDB[playerid][adminlvl] == 0) return SendClientMessage(playerid, Raudona, "Ši komanda tik {41A317}admin'am{ffffff}.");

if(!playerDB[playerid][savininkas] == 0) return SendClientMessage(playerid, Raudona, "Ši komanda tik pagrindiniam {0259EA}admin'am{ffffff}.");

Redaguota , nario Kesa_Tunex
(redaguota)

Niekas nepasikeis bandyk :

if(playerDB[playerid][adminlvl] == 0) return SendClientMessage(playerid, Raudona, "Ši komanda tik {41A317}admin'am{ffffff}.");

if(!playerDB[playerid][savininkas] == 0) return SendClientMessage(playerid, Raudona, "Ši komanda tik pagrindiniam {0259EA}admin'am{ffffff}.");

Jeigu jis naudoja bool kintamąjį negalima jo lyginti kaip skaičiaus. Todėl mano variantas yra geras.

Redaguota , nario Inv1s

logo.png

(redaguota)

P.S Jeigu neveikia mano pirmai nurodytas variantas, veiks šitas:

if(playerDB[playerid][savininkas] != 1) return SendClientMessage(playerid, Raudona, "Ši komanda tik pagrindiniam {0259EA}admin'am{ffffff}.");

if(playerDB[playerid][adminlvl] != 1) return SendClientMessage(playerid, Raudona, "Ši komanda tik {41A317}admin'am{ffffff}.");

Jeigu tavo mode yra admin lygiai:

if(playerDB[playerid][adminlvl] < 1) return SendClientMessage(playerid, Raudona, "Ši komanda tik {41A317}admin'am{ffffff}.");

Redaguota , nario Inv1s

logo.png

P.S Jeigu neveikia mano pirmai nurodytas variantas, veiks šitas:

if(playerDB[playerid][savininkas] != 1) return SendClientMessage(playerid, Raudona, "Ši komanda tik pagrindiniam {0259EA}admin'am{ffffff}.");

if(playerDB[playerid][adminlvl] != 1) return SendClientMessage(playerid, Raudona, "Ši komanda tik {41A317}admin'am{ffffff}.");

O jeiu admin yra 3lvl? :D Mano variantas tinka labiau :P

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4838 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...