Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4835 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki. Ieškau rimto SA:MP projekto, prie kurio galėčiau prisidėti kaip weberis. Taigi, dirbu su IPB varikliuku, patirties turiu tikrai nemažai (2 metai).. Kadangi šiuo metu turiu laisvo laiko, tai noriu prisidėti prie kokio nors rimto projekto..

Reikalavimai:

1. Turėti domeną. Subdomenas netinka.

2. Modifikacija turi būti unikali, neplatinta.

3. Turi būti lankomumas forume.

4. Turi būti žaidėjų pasitikėjimas.

5. Turi būti surinkta draugiška, maloni komanda, kad su ja būtų smagu bendrauti.

Ką moku:

Na, moku išties daug ant IPB varikliuko. Galima sakyti moku viską, tik VVP kartais dar nepavyksta padaryti. Ko Jums tik reikės, tą ir padarysiu. Esu patikimas, turiu rekomendacijų, o tai manau didelis pliusas. Taip pat galėčiau padėti ir su skriptinimu, bet webinti man sekasi daug geriau.

Kontaktai:

Manau susidomėsite manimi ir priimsite į kokį nors projektą. Sėkmės visiems.

08c7f7d7b69e510dfdc9418ede6a4de5315.png

Guest Ernish

Taigi *Myliu SuperGames.lt*,TU net nemoki webinti nihuje , pamačiau tavo weba tai ..... , įdėjas eilinį logo , dizaina , forumas sulietuvintas bet nepilnas , krč koks tu weberis :D?

Teisybė.

Guest Ernish

ką padarysi , koks iš jo weberis?buvo kažkokiam jis ten projekte webino , tai užsidarė webas per 1sav ;D

M-life.lt man atrodo :DDD

Martt, parodyk, kuriame projekte tu mane matei su eiliniu logo. :D Pats nieko nemoka *Myliu SuperGames.lt*

m-life.lt , *Myliu SuperGames.lt* tu sakau nemoki webinti , Tavo darbai štai tokie: Įdiegimas TVS(Visi Moka) - Pakeitimas LOGO ( Visi Moka ) - Redaguoti dizaina(Kaikurie moka - TU NE :D) - Dizaino Keitimas ( visi Moka ) - Sutvarkymas Bugai ir tt - Kaikurie moka ta , tu ne

Tai va nerėkauk kol liežuvis nenudžiuvo :)

m-life.lt , *Myliu SuperGames.lt* tu sakau nemoki webinti , Tavo darbai štai tokie: Įdiegimas TVS(Visi Moka) - Pakeitimas LOGO ( Visi Moka ) - Redaguoti dizaina(Kaikurie moka - TU NE :D) - Dizaino Keitimas ( visi Moka ) - Sutvarkymas Bugai ir tt - Kaikurie moka ta , tu ne

Moku nevykėli. Už tave daugiau moku ant IPB TVS... Taip kad, patylėk vaikine.

08c7f7d7b69e510dfdc9418ede6a4de5315.png

Guest Ernish

Nafik adapteri i skype ko čia pavydi kiek rep pas mane ne tau žinoti,.

Guest Ernish
(redaguota)

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD , *Myliu SuperGames.lt* debilas ,iš kito acc prisirinkes rep tai krūta lauži nenorėk kad iš tavo +R3p'ų liktų 25+R3P :)

Kur gi ne man deda žmonės asile tu matosi pavydi

Redaguota , nario Ernish

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4835 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...