Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4856 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

79051f9d136fd2a3453d05e459f6e453739.png

6327792e40547f4dbf7c086613fc29d217.png

Sveiki visi SuperGames.lt lankytoja, nariai. Kaip jau supratote rekomenduosiu, reklamuosiu dar vieną Sa-mp serveri. Manau daugumą sakytu kiek jų gali būti ir kiek jų jau yra. Tad tikrai noriu pasakyti šis serveris nėra toks ypatingas, kaip sa*g.lt, lm*.lt, bet vienas dalykas gal kas šiame projekte yra gerai, tai, kad visi map darbai yra unikalus, gal ir kažkiek sistemos yra unikalios. Tad nekaišiu jūsų ir savo brangaus laiko ir trumpai kaip aš sumaščiau kurti šį projekte.

Kaip sumąsčiau kurti šį serveri? - Vieną gražia dieną žaidžiau vienam serveryja [pavadinimo nesakysiu, nes tai bus jau reklama], ir tuo metu mes visi to serverio žaidėjai kalbėjome [per TeamSpeak] apie serverius ir visą kitą kas yra susieje su Sa-mp projektais. Tad visi pradėjo kalbėti "ahh šitas serveris nėra labai ypatingas, tad aš čia nebežaisiu" ar kaip nors kitaip, bet esmė tapati, kad visi to serverio žaidėjai nebenorėjo pasilikti tame projekte. Tad tuo metu besėdint man prie kompiuterio šovė tokia įdėja sukurti, pabandyti sukurti savo serveri. Įdėjas skelbimą į šį portalą, [parašes anketa], kad ieškau, perku domena. Parašius vienam asmenui man į "Skype" programėle, "parduodu SAFG.LT domena", aš tik greit permaščiau ir negaišes laiko po 1 valandos jį nusipirkau [ir tikrai tai nebuvo labai dideli pinigai, vos 20Lt]. Tad, taip prasidėjo mano kuriamas šis projektas, dabar visi Gamemode failai yra tvarkomi tobulinami. Nu vienu žodžiu sakant tvarkomi, kad jums būtų įdomiau žaisti šiame būsimame projekte. [būsimame projekte dėlto, kad šis projektas nėra dar startaves]

Mūsų šio projekto planai - Ištikro trumpai apie mūsų planus. Mūsų serveris tikrai dar nėra pilnai padarytas, jame dar truksta tikrai daug, tiek ir įvairoves tiek ir map darbeliu. Šį projekta tikrai bandysime kuo ilgiau išlaikyti, tvarkyti, tobulinti ir kuo daugiau pritraukti žmonų. Visi mano tie eiliniai projektai tikrai nebus ilgaamžiai kaip du populiariausi Sa-mp projekta [Lietuvoje]. Bet mes tikrai stengsimes, tvarkysime ir vis sieksieme aukštumu. Projekte bus vis dedamos tobulinamos unikalios sistemos.

Ar projekte yra jau visi išringti Direktoriau - Ne, šiame projekte dar nėra išrinti visi SAFG.LT direktoriai. Į dieną būna renkami po vieną ar 2 direktorius, ir tikrai nevisus iškarto. Už tai yra atsakingas DPRi narys.

Dabar trumpai apie serveri - Nu ką trumpai apie serveri. Serveryja yra 14 darbų, tad tikrai serveryja stengsimes juo išlaikyti. Nu ką o dabar apie serverio sistemas. Serveryja yra padaryta rangų sistema, kuri leis Direktoriui paskirti tokį rangą kurį nusipelnė tas darbininkas, ir priskirti tą mašina kuria privalo vairuoti to rango asmui. [su SKIN tvarkoma ir daroma taipogi nuo rango] Toliau mirus žmogui pilietis atsiras ligoninėja, kurioje turės praleisti 60 sekundžiu, kol pasveiks. Padaryta /kreditų sistema, kuri leis žmogui nusipirkti Admin, VIP, skin, nusiimti gaudomą lygi, ir dar vis tai yra tvarkoma. Garažu sistema, žmogus, žaidėjas galės nusipirkti garaža 30 dienų vos už 25 kreditus. [100 kreditų - 5Lt]. Verslų sistema, žaidėjas nusipirkes verslą, galės pasikeisti jo pavadinima į koki tik norės [išskirtus kieksmažodžiai], apleisti jį, pasiimti pelną iš savo turime verslo budžeto. Tad daugiau informacijos bus galimą gauti tik žaidimo esmėja, nes jeigu pasakysiu čia viską tai nebus labai didelis įdomumas jame ir lankytis.

Kada serverio startas? - Serverio startas dar tiksliai nėra nustatytas, nes vis kas nutinką ir turime tvarkyti, tad nenorime apgaudynėti žmonų ir pranešynėti apie starta. Startas tikrai bus praneštas svetainėja.

5c37eb0739829ce304e13dd4ff34a2c593.png

Serverio savininkas - Super_Duper

c7f864729b5390c3b20a414afd026847638.png

Serverio kontaktai [skype] safg.lt-admin

Su pagarba SAFG.LT administracija.

Laukiame jūsų SAFG.Lt svetainėja

(redaguota)

tas debilas man skolyngas 10LT *Myliu SuperGames.lt* duxa pasigaves atpisiu *Myliu SuperGames.lt* *Myliu SuperGames.lt* *Myliu SuperGames.lt*

Matt - nesinervuok, nes čia jau pasikeitė savininkai. Tad tikrai nenoriu šmiešto.

Regular - *Myliu SuperGames.lt* tu man taip nučiulptum, kad paskui tris dienas ciopčiautum.. Jei neturi ką rašyti tai geriau nerašyk

Redaguota , nario Ralph

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4856 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...