Peršokti į turinį

Lithuanian Runescapers Pures


ArturasK

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4053 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

iVxHksp.png

Forum | MemberList

877JkTG.png

Klanas oficialiai įkurtas 2010metais, tai buvo mainu klanas Lithuanian Runescapers tačiau pritapti mum nebuvo lengva kai buvo tokie milžinai grandai kaip Lithuanian Forces, Lithuanian Pking Team, Harmony, Lithuanian Mightly, Thunder Gods tai klanai kurie gyvuoja jau daug metų ir mum prilygti jiem buvo sunku jei butu glaima taip pavadinti.

Su Lithuanian Runescapers mes nusprendėme sukūrti puru klana kuris buvo pavadintas Lithuanian Runescapers Pures. Tarp puru tokios kunkurencijos mes neturejome kaip del main klanu, kadangi tokie puru klanai kaip Lithuanian Pures, Lithuanians buvo uzsidare, o buvo like tik National wave kur branduolys sudare tie patys Lithuanians ir Lithuanians Pures nariai, bei dar keli klanai kaip LPP, LBP tai nusprendeme atsidaryt ir tapt #1 lietuviu puru klanas, Is dalies mum tai padaryt ir pavyko kadangi savo mase mes buvome tiesiog neiveikiami, vesdavom po 40-50 žmonių kur kiti klanai ape tokį memberlist galėjo tik pasvajoti, tiesa mes buvome tik masė, full out kovu su mumim niekas kovot nenorėjo, o matched kovose mum trųko team worko. Kaip visada po kilimo būna kritimas kuri turejo ir National Wave klanas kuris pasiule mum susijungti, mes taip ir padarėme kadangi LRP ld team iširo, keaderis neturėjo laiko valdyt klaną tai buvo toks kaip ir išsigelbėjimas tačiau dalis Lithuanians klano old schoolu sumaste atkurt Lithuanians klaną ir Nw tiesiog uzsidare, kas perejo į Lt kas liko be klano taip LRP nariai dingo is klanų pasaulio.

Dabar prasideda nauja era grįžus seniems ir patiems geriausiams rs laikams 2007 mes grįžtame su naujais užmojeis ir tikslais, dabar nesitikime tokios pat didelės masės, nes tiosiog tiek lietuvių purų nebus, bet tai reikalo nekeičia nusprendėme surinkt pk teamą su kuriuo būtu smagu eit pk.

lKAuKvt.png

Melee

40+ Attack

50+ Srength

1-20 Defence

50+ Hitpoints

1-52 Prayer

Ranger

60+ Ranged

50+ Hitpoints

1-20 Defence

1-52 Prayer

Mager

60+ Magic

50+ Hitpoints

1-20 Defence

1-52 Prayer

Redaguota , nario ArturasK
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 2 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4053 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...