Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4857 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Man iškilo klausimas , kaip jūsų pačių neužpisa ripint , vieni nuo kitų temų ? Kiek siuntiesi modifikacijų tiek visos vienodos , keletas tekstų pakeista. Kurie sukuria temas su daugybę modifikacijų rinkiniu , jau gali rasti , po to virš 20 temų su tuo pačių rinkiniu. Ir dar ar neužpisa tos nesamonęs su balandžio 1-aja ? Mane užpisa ir vapšie dėjas ant tokių dienų.

Žiūrėkite čia ir man repus meskit už protingus žodžius. *Myliu SuperGames.lt* kelk .. Bet nekartok tu pačių GameMode.. Nes jau užknysa, tas pats per ta pati. Važinėja forumu .. Arba kaška naujo arba geriau nekelk .. Nes Visame SuperGames.lt > Samp > Gamemode > Pilna pasikartojančių GameMode.. Jai jau neturite ką kelti tai nekelkite. Tesiok eikite ir kokia diskusija susigalvokite, kad postinti :) Nes iš tikrūjų jau užpisa tas pats per ta pati.

Man iškilo klausimas , kaip jūsų pačių neužpisa ripint , vieni nuo kitų temų ? Kiek siuntiesi modifikacijų tiek visos vienodos , keletas tekstų pakeista. Kurie sukuria temas su daugybę modifikacijų rinkiniu , jau gali rasti , po to virš 20 temų su tuo pačių rinkiniu. Ir dar ar neužpisa tos nesamonęs su balandžio 1-aja ? Mane užpisa ir vapšie dėjas ant tokių dienų.

Sutinku su tavim

Kas blogai su balandžio pirma tau? Yra šventė/diena kada galima visaip visur juokaut ir durnint žmones. Jeigu tau nepatinka tokios šventės tai susikišk savo nuomonę sau į šikną, nes balandžio 1 būna kartą į metus, ir niekas nenumirs, kad pajuokaus visi įkėlę kažką čia. Pasijuoks ir viskas, o jeigu verki tu čia, tai užsidaryk sklepe visai dienai, kad niekas nelystų. Mane pavyzdžiui užknisa, kad žmonės per kalėdas švenčia. Tai ką man dabar daryt, eit sudegint visus? Nu tigi suprask, kad šventė.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4857 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...