Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

EverQuest II


jusmil17

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5165 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

antonia2io.jpg

Gameplay

EverQuest_II_box_art.jpg/250px-EverQuest_II_box_art.jpg[/img]

Per EverQuest II, kiekvienam žaidėjui atsiranda požymių,bendrauti 3-D išgalvotame pasaulyje Norrath. Per žaidimą, pobūdis gali virsti nuotykiu (pilnas Quest Pasaulis,žudyti monstrus ir įgyti turtų ir patirties) ir bendrauti su kitais žaidėjais. Žaidime taip pat yra "tradeskill" sistema, kuri leidžia žaidėjams kurti elementus į žaidimo naudojimą.

Žaidėjas gali pasirinkti veikėjo rasę ir klasė. Įvairios klasės specializuojasi gebėjimais, kurie papildo savo klasę. (Vienuoliai gaus daugiausia melee kovos sugebėjimų, kurie naudojami savo kumščiais ar kumščiu ginklų, Warlock gaus daugiausia rašybos įgūdžių,tačiau kainuos daug manos.) EverQuest II leidžia socialinę sąveiką su kitais žaidėjais per grupės ir per gildijos kūrimą. Kaip dalyviai, gildijos gali įgyti patirties ir lygio, iš dalies iš žaidėjų baigti specialias užduotis vadinamas paveldo svečiais,tačiau pirmiausia iš gildijos orientuotas svečiams uždaviniai vadinami "įsakymai".Aukšto gildija lygiai atverti specialių apdovanojimų nepasiekiamas ne guilded simbolių, ir sukelti tam tikrų kitų atlygių kainuos pigiau.

Veikėjo simboliaiŽaidėkai pasirenka vieną iš 19 rasių ir viena iš 24 su klasių. Bet lenktynės gali būti bet kurios klasės (su tam tikromis sąlygomis).Prdedant miestams būtų, kiekvienas su savo Pradedančiųjų patirtį. Plaukų ir veido bruožai, pasirinkto požymio kūrimą, tačiau gali būti keičiama vėliau apsilankę Kirpykla į žaidimo pasaulį.

Kiekvienas personažas gali iš anksto sumokėti per 90 lygių patirties savo pasirinkta nuotykių klasės ir 90 lygių tradeskill grupei, kuri yra pasirinkta po sukūrimo. Veikėjai yra pritaikyti uždirbtiki 250 gerinimoTaškų, kurie yra naudojami nusipirkti pasiekti gebėjimus metu.

Klasės

Dwarf

Fae

Froglok

Halfling

High Elf

Wood Elf Barbarian

Erudite

Gnome

Half Elf

Human

Kerra Arasai

Dark Elf

Iksar

Ogre

Ratonga

Sarnak

Troll

N00b04.jpg

everquest-ii.jpg

EverQuest-II-The-Shadow-Odyssey.jpg

[youtubecom]

[/youtubecom]

The minimum system requirements are for EverQuest II are:

Operating System: Windows 98/2000/ME/XP

Processor: 1GHz

RAM: 512 MB

Video Card: DirectX 9 compatible. Pixel shader and vertex shader compatible hardware with 64 MB of texture memory

Sound Card: DirectSound compatible audio hardware

The recommended system requirements are:

Operating System: Windows XP

Processor: 2 GHz or greater

RAM: 1 GB

CD-ROM: 16x CD-ROM or DVD-ROM

Video Card: DirectX 9 compatible. Pixel shader and Vertex shader compatible hardware with 128mb of texture memory or greater

Sound Card: Sound Blaster Audigy

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5165 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...