Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5724 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Junkciausi prie zmogaus norincio kurti Cs 1.6 serveri. Su Serveriais dyrbu 3 metus. Kuriu,Redaguoju (Compilinu EN Pluginus i LT kalba). Dyrbame Su CSDM,WC,GunGame,Public,Zombie ir kitais serveriais. Galiu Dyrbti ir prie WEB dizaino. Klausimas kodel as siulausi i padejejus? Dabar atcirado daug laisvo laiko kuri galiu skirti kurimui. Tad jai atsiras zmogus rimtai ziurintis i CS 1.6 Projekta gali rasyti. Svarbiausei sukurti serveri kuris dziungintu zaidejus :)

Na aš noriu kažką pradėti kūrti, ir tikrai rimtai žiūriu į savo pradedantį projektą, kolkas nieko nėra bet public pack'as kai demo versijai sukūrtas, tiek žinių, rašyk į AŽ, kad nebūtų OFFTOPIC.

Kūriu visokius admin pack'us, visiškai nemokamai, rašot man až kokio packo norite su visa informaciją.

Kūriu visokius tinklapius, visiškai nemokamai, jūs mokate už hostingą, rašot man až kokio tinklapio norite ir apie ką jis (visa informaciją)

Tai tiek. :)

PFF kai skriptint ismoksi tai ir bus kalba betkas gali versti.

• Parašė po 6 mėnesių...
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...