Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4417 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Jau senokai žaidžiau šitą žadimą. Atsimenu gerai įsižaides buvau. Ir vieną dieną pum ir atsirandu be ginklų... Tada bandžiau persirašyt visą bf3. Jeigu įsirašinėju su internet connection pakima ant 97 procentų ir neįsirašinėja. O jeigu be internet connection tada ant 99 procentų. Kiek googlinau nieko gero neradau. Prašau, padėkit. Plius žaidžiu ant PS3 FAT 32GB

Redaguota , nario »—>Мантвис

||ZALMAN Z9 PLUS||CORSAIR CX500M|||ASUS P8Z77-V LX||8GB RAM DDR3||I5-3570K||ASUS STRIX GTX 970||250GB SSD||

||RAZER GOLIATHUS CONTROL||RAZER BLACKWIDOW CHROMA||RAZER DEATHADDER 2013||STEELSERIES SIBERIA 200||

5235469362.png

Tai? Jeigu vietos neužtenka tai ir pakibs...

Klysti. Pas mane PS3 beveik tuscias. Isviso jis uzima apie 3gb patys dice ir kiti kurejai kalbejo. Beto man atrodo cia ps3 softai kalti nes kai atsinaujines softa buvau tai paveike ir vel tas pats. Man rods reik apleist ta tema nekiam tikusia nes nieko turbut nepasieksiu. . ..

||ZALMAN Z9 PLUS||CORSAIR CX500M|||ASUS P8Z77-V LX||8GB RAM DDR3||I5-3570K||ASUS STRIX GTX 970||250GB SSD||

||RAZER GOLIATHUS CONTROL||RAZER BLACKWIDOW CHROMA||RAZER DEATHADDER 2013||STEELSERIES SIBERIA 200||

5235469362.png

Klysti. Pas mane PS3 beveik tuscias. Isviso jis uzima apie 3gb patys dice ir kiti kurejai kalbejo. Beto man atrodo cia ps3 softai kalti nes kai atsinaujines softa buvau tai paveike ir vel tas pats. Man rods reik apleist ta tema nekiam tikusia nes nieko turbut nepasieksiu. . ..

3GB? :DDDDDDDDDDD

76561198082478871.png

Su manim galite susisiekti discord'e (discord tag: nJoy.#1654) arba steam'e (https://steamcommunity.com/id/inspect1997)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4417 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...