Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Klausimas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4453 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Aciu daugau informacijos laukiu.

Kokios daugiau informacijos? Arba tau ne visi namie arba aš nesuprantu kas tau dar neaišku. Negana to jog atsakė tau į visus klausimus, dar ir linką numetė kur visa reikiama info yra. Ko tu dar lauki? Eini susirandi gimimo liūdijimą arba pasą jei tokį turi, čiumpi mamą už sijono ir einat į banką sudarinėt sutartį.

3113187470.png

Kokios daugiau informacijos? Arba tau ne visi namie arba aš nesuprantu kas tau dar neaišku. Negana to jog atsakė tau į visus klausimus, dar ir linką numetė kur visa reikiama info yra. Ko tu dar lauki? Eini susirandi gimimo liūdijimą arba pasą jei tokį turi, čiumpi mamą už sijono ir einat į banką sudarinėt sutartį.

Išsamiai. ARBA TETĘ UŽ PAKARPOS.

Šventės baigtos..

Guest Ernish

Išsamiai. ARBA TETĘ UŽ PAKARPOS.

Norėjau paklausti dar kartą kai užsuireginsiu nu turėsi tėvai iš savo saskaitos gali man pervesti?

Guest Ernish

Antrą ar trečią kartą jau klausi ir dar kartą aš tau pasakau.

Su Zoom programa, banko sąskaita yra tokia pati kaip ir normali sąskaita, tik uždėti didesni apribojimai. Pvz negalėsi didelių sumų nuiminėt, pirkt internete ir pnš. Todėl taip, pervesti pinigus tau galės.

Eina pavz projekta pirkti samp už 50 100 lt?

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4453 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...