Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4836 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

tiesiog tobulas serveris man bent labai patinka as ne pgr seim norejau kad daugiau serveryja butu man smagiau zaist ir susirasti nauju draugu :D ateik ir pabandyk!!! ;DD

Rekordas buvo : 42 zmones

dabar kazkaip sumazejo labai zmoniu nezinau kodel :D

atnaujinimai buna galima sakyt kas diena

pgr labai geras man daug ka padejo reikia moket bedraut ir nebut izuliam ir dar buti aktyviam ta prasme zaisti kaip galima visa laika serveryje:D

aciu uz demesi!!! :D ateik ir pamatysi kas ten per serveris :DD

ip: samp20.hostas.eu:7777

Redaguota , nario nl geras
  • Neigiamai 1

Ir vėl ........ " XP " VIP " LT " dalybos , juk tokiomis reklamomis pritrauksi tik nepatyrusius samp'o žaidėjus , kurie eina per serverius dėl pareigų , manau daugelis žaidėju ieško tokių serveriu , kuriame reikėtu viską gauti darbų , o ne laisva ranka ir nieko nedarant , manau visiškai neįdomu žaisti , kaip atvyksti į serverį , iškarto gauni daugybe pinigų geriausiai mašinai , patirties kurios užteks įstoti į visus darbus , bei VIP pareigas. Patarimas , nedalink jokių pareigų , xp , pinigų , ir sulauksi daugiau žaidėju, tačiau , sėkmės su dar vienu eiliniu projektu , kuris dar gyvuos daugiausiai savaitė.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4836 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...