Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4839 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Truputi apgavai su keliom panelėm.. Bet jei rytoj neištaisysi , bus blogai ;)

rasiau kad masinos paneliu nedariau, todel ir daviau kita gm.

O ta kur gm daviai jame nebuvo net Direktoriaus sistemos todel ir nekuriau su masinos valdymu.

Todel pridejau kitu naujoviu:)

Pridejau:

Pasalintas 3d Labelis nereikalinas.

Sukeltos visos Admin komandos! Bei ideta nauju!!

Isimtos Misijos.

Ideta baseino sistema:

/baseinas

Sukeltos VIsos VIP Komandos! Bei ideta nauju!!

Idetos ginklai uz nugaros!

Mentams ideta komanda /flash uzsides mirgalkes ant sportiniu masinu bet ne ant visu!!!

Idetas laikrodis su data!!!

Idetas LOGO po mapu!!!

Idetas GT Rezimas!!!!

Sudetos saugios Zonos!!!!

Idetos zvaigzdutes gaudomumo lygis po pinigais!!!!!

Padaryta kad mechanikai galetu tampyti uzrankintas ir atrankintas masinas!!!!

Ideta spygliai ant kelio kurios gali padeti zmones su tokiais ID SKIN: 281, 282, 283, 285, 286, 287;

Ideta ziurejimas is automobilio!!!!! komandos:

/gon ijungia

/goff isjungia

Redaguota , nario MaxSis

Man asmeniskai tu kaskos tipo visagalis NEPATIKIMAS

Saunuolis, nesam pazystami, nei is manes paslaugu kokiu uzsisakei, zodziu net bendrauti neteko:D

ir stai tau nepatikimas:)

man tavo nepatikimas nieko nereiskia , nes mane rekomenduoja supergames.lt forumo senbuviai:)

von is cia viruse, visi zino juk brightui virusa ikysai, ir as tau to nedovanuosiu! su mano draugais niekas blogai nesielgs!

Matosi kad esi ne rimtas esi vaikas,rasai vaikiskai ir t.t. o del nepatikimumo esu girdejas ne is vieno. O del viruso ir brighto viskas parasyta ir pats brightas patvirtino tai tavo zodis siuo atveju 0 vertas. Gaila iki lekiu is tavo temos, netersiu svetimos temos. Bei paslaugu nesisakynesiu butum normalus buciau uzsisakes bet deje ne iki ...

Eik paverk i kita tema:)

Eilinis freeposteris. Iki :P

Jus nesvaikit kad jis vaikas. Jus jai uz ji vyresni bet elgiates tikrai neprotingiau uz ji.Pabendraukit su juo uzsisakykite is jo palsaugu tikrai jis GERAS IR PATIKIMAS. Moka bendrauti,dirbti savo darba. Kiek zinau tai jo programavimo patirtis labai didele,nes jis ne pats mokinosi,o ji mokino cia pavizdi pateiksiu: ar daugiau pats pasimokines ismoksi ar is mokytojo,cia didelis skirtumas. As jo pusei. Uzsisakykit jo paslaugas ir negailekit {$$$}

Su pagarba: mantas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4839 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...