Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4862 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, taigi atsirado naujas serveris TMG.US.LT, jis dar nėra atidarytas, tvarkomas, bet aš jau buvau jame, nes davė pass ir apžiūrėjome kartu su savininku daugumą vietų. Savininkai tikrai gan draugiški, geri, ne kaip kokiam SARG.LT kur bumeris pardavinėja visiems savo gm. Taip nebus. Mūsų GM yra išskirtinis ir vis kuriamas, žvejybos sistema, spidometro sistema dar truputį keičiamos, tvarkomos, bet viskas atrodo labai gerai. Man labai pradėjo čia patikti, kadangi labai geri savininkai ir nusprendžiau dėl jų padaryti štai čia tokį aprašymėlį.

Yra sumappintą daug gražių darbų ir kai kurie bus koreguojami, skriptai irgi gan geri, tik tvarkomos, keičiamos kai kurios sistemos, komandos ir dedamos naujos.

Šią savaitę gali būti serveris jau bus atrakintas ar net greičiau.!!!

Bizniai gan pigūs, bet ir užsidirbti nežinia ar bus lengva ant jų dėl to - kad direktoriai bus patys profesionaliausi ir į darbus nepateks joks nesąžiningas ir neatsakingas žmogus, todėl manau nebus jokių nusiskundimų ant darbuotoju, o jeigu bus - jie bus arba tvarkomi arba išmetami. Kodėl aš tai sakau? Kadangi kandidatuoju į DPKT ir atrinksiu tik profesonalius, sąžiningus, atsakingus žmones.

---Toliau---

Tikrai bus manau labai daug eventų, visokių žaidimėlių ir kito. Darbų tikriausiai tikrai daugės, kad turėtumėte pasirinkimą kur jūs norite labiau dirbti. Greičiausiai bus daugiau rangų ir juos galima bus gauti galbūt 1 dienai pagal mano idėjas kurios pateiktos forume.

Manau turite užsukti į šį serverį, kadangi jis tikrai labai geras ir tikrai gan gražus. Keliai dar mappinami todėl jeigu bus startuotas serveris, o keliai nebaigti - nepykite, juk ne viskas taip lengvai ir greitai vyksta.

Stengsimės padaryti serverį kuo populiaresnį, tikroviškesnį ir atsižvelgsime į jūsų idėjas, pasiūlymus apie serverį, ką norėtumėte pakeisti ir panašiai.

Savininkai:

Domass_Delisted

Justas_Bosas

Na nenoriu jau toliau ten daug rašyti, informacija žemiau:

Noriu, kad žinotų, kad pakviečiau jus - paspauskite čia (Pakvietimų sistema, jeigu paspausite būsiu dėkingas, nes žinosiu, jog pamatėte.)

Serverio WEB Adresas: Spauskite čia

Serverio forumas: Spauskite čia

Serverio IP adresas: samp15.hostas.eu:1477 (Dar neatidarytas)

Redaguota , nario botagas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4862 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...